2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

19.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Hosté nedokázali otočit stav


Branky


2

V 19. kole přivítali domácí Choltice na své půdě hostující Chvojenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli aktivnější domácí, v 10. minutě skóroval Michal Tiler a domácí nepolevovali. Minutu před koncem 1. poloviny přidal další gól Danek Jirásek a domácí šlí do kabin s dvoubrankovým náskokem.

 

Druhý poločas byli aktivnější hosté, přesto se jim nepodařilo vstřelit branku. V 78. minutě dostal domácí Alexandr Tomič červenou kartu za hrubé nesportovní chování. Choltice si tak připisují 3 body a se 34 body jsou pátí v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Chvojenec
Petr Ehl: V prvním poločase byl aktivnější domácí tým, který dokázal 2x skórovat. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0 pro domácí. Tento výsledek zůstal i na konci zápasu, přestože v druhém poločase jsme byli aktivnějším týmem.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - P. Praus [-] (80. F. Völkl [-] ) , A. Tomič [-] , D. Kopa [-] , L. Heblík [-] , D. Jirásek [-] , P. Marek [-] (64. J. Hutla [-] ) , J. Kohoutek [-] , O. Augustin [-] , M. Tiler [-] , M. Hošek [-] (74. M. Mlynka [-] )

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - D. Nechvíle [-] (32. J. Pavlíček [-] ) , P. Ehl [-] , M. Skutil [-] , M. Horyna [-] (60. L. Moravec [-] ) , J. Stárek [-] , F. Klouček [-] , V. Černý [-] (74. T. Burkovič [-] ) , T. Richter [-] , M. Centner [-] , D. Nechvíle [-] (55. D. Slabý [-] )

ŽK: 28. M. Tiler , 79. P. Praus , 83. M. Mlynka - 69. F. Klouček . ČK: 78. A. Tomič .
Místo: Choltice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích