2:1
(0:1)
14. Z. Kopp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Kvalitní fotbal z obou stran


Branky


1

Dosud neporažená Skuteč přivítala na svém hřišti hráče z Rozhovic a v tomto duelu bylo rozhodně co vidět. Jak už výbornou hru obou týmů, tak i kiksy rozhodčích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehká nadvláda domácích, zmatek rozhodčích a gól do šatny

V úvodu utkání Skuteč lehce přehrávala svého soupeře, kdy se Rozhovice spoléhaly na rychlé přochody do útoku. Stačilo jen menší zaváhání a domácí lovili míč z brány, kdy ve 14. minutě využil situaci Zdeněk Kopp a poslal tak Rozhovice do vedení. Stalo se tak po hvizdu postraního rozhodčího, který s výkřikem a praporkem signalizoval offside, ale hlavní rozhodčí nechal akci dohrát a Zdeněk Kopp dopravil míč do sítě. Sporná situace, ale s tím už nic neuděláme.

   

Domácí se dostávali do šancí, kdy měli rohové kopy, dvě standartní situace, ale se skóre nepohnuli. Odcházeli tak do šaten za stavu 0:1.

               

Rozhodnutí o 5. výhře v řadě

Byla to právě druhá polovina zápasu, která rozhodovala o osudu zápasu. Skutečtí naskočili do 2. poločasu aktivněji a zatlačili Rozhovice na jejich půlku. To celé vypramenilo v gól, kdy o vyrovnávací branku se postaral v 52. minutě Lukáš Netolický. Ze strany Skutče nadále přicházely šance a to např. od hráčů Františka Odstrčila, Lukáše Nadě nebo Davida Fillipiho. Ani jeden však svou šanci nedokázal proměnit v gól.

 

Rozhodující byla pro zápas 87. minuta, kdy netradičně hlavičkou skóroval Petr Felkl a rozhodl tak zápas, který vzešel vítězně pro domácí.

 

Skuteč tak vyhrává v řadě svůj pátý zápas a připisuje si do tabulky další tři body, Rozhovice si domů nevezou žádný bod, ale smutnit rozhodně nemusí, oba týmy předvedly skvělou hru.

     


Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Domácí: Utkání s pořadovým číslem 19 bylo zřejmě nejtěžším utkáním dosavadní sezóny. Obě mužstva hráli v tempu, které převyšovalo úroveň B třídy několikanásobně. Obě mužstva byla schopná jak kombinovat, tak si pomoct jednoduchostí, u obou celků byla vidět taktická i mentální připravenost. Musím však říct, jak jsem chválil soupeře, který byl vážně velmi dobrý. Toto se nedá říct bohužel o triu sudích. Možná nebyli připravení na již zmíněné tempo, které nebývá v této soutěži zvykem, možná jim to jen nesedlo. Avšak rozhodnutí a výroky hl. sudího byly vážně zmatečné a to na obě strany. Dále nemá smysl toto téma rozvíjet, ale jestli něco tomuto zápasu chybělo, tak to byl výkon rozhodčích. Naše kluky chválím za touhu po vítězství, že jsme to nevzdali a nakonec soupeře udolali. Tyto výhry dělají z obyčejné sezóny, sezónu úspěšnou.

SK Rozhovice
Hosté: Kvalita zápasu určitě převyšovala rámec soutěže. Utkání by spíše asi slušela remíza, ale domácí byli o gól lepší. Sudí? Ani hráčům se ne vždy všechno podaří... asi to nebylo úplně povedené, ale stane se.



Sestavy


FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - T. Kopecký [-] , M. Čermák [-] , P. Vymetal [-] , J. Pekař [-] (81. F. Kubík [-] ) , L. Netolický [-] , P. Felkl [-] , F. Odstrčil [-] , R. Kozák [-] (88. J. Janeček [-] ) , L. Naď [-] , M. Horáček [-] (69. D. Filipi [-] )

SK Rozhovice
M. Barva [-] - P. Bačkovský [-] (62. J. Mudruňka [-] ) , M. Holub [-] (46. O. Pilný [-] ) , Z. Kopp [-] , M. Netáhlo [-] (72. J. Holý [-] ) , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] (62. O. Zhyhariev [-] ) , V. Fedor [-] , D. Dvořák [-] , M. Tomčík [-] , S. Pieies [-]

ŽK: 40. L. Naď , 81. F. Vamberský - 37. Z. Kopp , 78. M. Barva , 81. O. Pilný , 83. D. Stejskal .
Místo: Skuteč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čech Karel - SVOBODA Jan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů