J. Nekvinda 47. (p.)
J. Horák 60.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameničky potrápily Přelovice


Branky


47. J. Nekvinda (p.) , 60. J. Horák - 30. D. Čada , 38. L. Born , 70. J. Klas
1

V 18. kole přivítaly domácí Kameničky na své půdě soupěře z Přelovic a domácí ukázali svou bojovnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina byla pod gólovou nadvládou hostů a to, kdy v 30. minutě skóroval David Čada a v 38. minutě přidal další gól Lukáš Born. Hosté tak odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením.

 

Druhá polovina už trochu zatopila hostům a to, kdy v 47. minutě skóroval Josef Nekvinda z pokutového kopu. V 60. minutě přidal kapitán Kameniček Jan Horák gól a Kameničkám svitla naděje na bodový zisk. K bodům je ale čekalo dlouhých 30 minut. V tabulce třetí Přelovice si ale nenechaly bodový zisk ujít a v 70. minutě se o rozhodující gól postaral Jakub Klas.

 

Výhra tak putuje za Přelovicemi ale Kameničky v tomto zápasu nic nedaly soupeři zdarma a věříme, že po tomto duelu Kameničky urvou body v následujících zápasech.



Sestavy


FK Kameničky
M. Severýn [-] - D. Brázda [-] (84. T. Bureš [-] ) , M. Vamberský [-] , P. Řezníček [-] , M. Adámek [-] , J. Lukášek [-] (61. J. Vařečka [-] ) , P. Mitáček [-] (84. D. Adámek [-] ) , P. Adámek [-] (79. L. Řezníček [-] ) , J. Horák [-] , Z. Hloušek [-] (76. J. Talácko [-] ) , J. Nekvinda [-]

TJ Přelovice
M. Fidrhel [-] - L. Born [-] , L. Staněk [-] , B. Blažek [-] (61. J. Panchártek [-] ) , N. Urbanec [-] (72. M. Novák [-] ) , R. Šimák [-] , J. Klas [-] , R. Šprinc [-] , D. Čada [-] , J. Středa [-] , M. Urbanec [-] (88. V. Řehák [-] )

ŽK: 56. P. Adámek - 54. N. Urbanec .
Místo: Kameničky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Navrátil Tomáš - ČERNÝ Pavel, KYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích