1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Rozhodly až poslední minuty zápasu


Branky


1

Domácí Chojenec přivítal na svém hřišti hostující Prosetín. První poločas byl chudý na góly, ale vše se změnilo v 2. polovině, respektive až v jejím samotném konci, kdy se rozhodlo o utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí naskočili na trávník nabuzeni po touze zvítězit, avšak branku nevstřelili. Ani hostům se to nepovedlo. Až po přestávce ve 48. minutě Roman Vodvárka, který na zadní tyči po rohovém kopu prostřelil domácího brankáře. 0:1. Domácí stále bojovali a gól přišel v 85. minutě, který si zapsal Filip Klouček, když po rohovém kopu si našel míč ve vápně a srovnal stav. Na neštěstí domácích, v poslední minutě, kdy rozhodoval rohový kop, z kterého se prosadil hostující Tomáš Tichý a tím tak zhatil domácím výhru a 3 body.

Na to, že to byl duel mezi v tabulce druhými Přelovicemi a předposledním Chvojencem, tak domácí do posledního konce bojovali zuby nehty, aby urvali pro sebe nějaké body a jsou tak nabuzení na další zápasy, ve kterých nechtějí odejít s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Domácí: Myslím, že jsme dnes odvedli dobrý výkon na hřišti, ale bohužel nás svazuje střílení branek, což rozhodlo dnešní zápas. Nezbývá nám nic jiného, než začít sbírat body v následujících utkáních, který pro nás budou nejdůležitější v celé sezoně. Po dnešním výkonu si ale myslím, že by se to povést mělo, protože dnešní zápas může sloužit jako odrazový můstek do dalších klání.




Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Píša [-] - D. Nechvíle [-] (61. L. Moravec [-] ) , P. Ehl [-] , M. Skutil [-] , M. Horyna [-] , J. Stárek [-] , F. Klouček [-] , V. Černý [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , D. Nechvíle [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - O. Tichý [-] , V. Spilko [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , I. Šikl [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] (49. O. Vít [-] ) , F. Slavík [-] (91. J. Poslušný [-] ) , T. Vít [-] (81. O. Drnec [-] )

ŽK: 45. T. Tichý , 68. V. Marek .
Místo: Chvojenec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů