3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto | Mnoho neproměněných gólů


Branky


2

Tým Rozhovic na svém hřišti přivítal tým Svratouchu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali v 18. minutě, kterou vstřelil Ondřej Pilný, branka ale správně nebyla uznána a stav byl tak nerozhodný. Ve 23. minutě však stejný hráč, Ondřej Pilný, si spravil chuť a lišácky nachytal hostujícího brankáře. Tato branka už platila a domácí se dostali do vedení. Rozhovice se poté dostaly do velké šance, kdy po přihrávce Zdeňka Koppa spálil šanci na gól Filip Novák. Jako u Ondřeje, i Filip Novák si spravil reputaci, když ve 43. minutě propálil gólmana po rychlém přechodu z vlastní poloviny. 2:0. Domácí tak odcházeli do šaten s vedením o dva góly.

 

Druhý poločas hosté vsadili vše na dlouhé míče, které nacházeli dlouhána hostů Tomáše Chaloupku. Pro hosty ale z tohoto nepramenilo nic a to díky skvělé obraně domácích, která bez chyb a bez sebemenších zaváhání odrážela útoky Svratouchu. Samozřejmě i po zásluze domácího gólmana Lukáše Báči. Rozhovice se ale stále dostávaly do šancí, ale gól z toho nebyl. Šance měli hlavně hráči Petr Bačkovský, Jakub Holý a Oleksandr Zhyhariev. Další gól přišel až v 70. minutě, kdy z hranice vápna skóroval David Stejskal a utnul tak veškeré šance na zvrat v utkání. V závěru zápasu ještě mohl přidal gól Oleksandr Zhyhariev, ale nestalo se tak.

 

Domácí si tak po výhře nad Svratouchem připisují 3 body do tabulky a jsou se 30 body na 6. místě. Svratouch odjíždí domů bez bodu a s 20 body je na 10. místě v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rozhovice
Domácí: Po celý první poločas jsme někdy i s pomocí větru měli stálou převahu. Celkem slušně se chlapcům dařilo přenést věci z tréninku do zápasu z čehož pramenilo časté zakončení (někdy však slabé, zbrklé a nepřesné). Kvalitně a zodpovědně odehrané utkání. Po zásluze tak 3 body zůstávají doma.




Sestavy


SK Rozhovice
L. Báča [-] - J. Mudruňka [-] (63. O. Zhyhariev [-] ) , M. Holub [-] (73. M. Netáhlo [-] ) , Z. Kopp [-] (84. J. Holý [-] ) , O. Pilný [-] (84. J. Pekař [-] ) , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] (66. P. Bačkovský [-] ) , V. Fedor [-] , D. Dvořák [-] , M. Tomčík [-] , S. Pieies [-]

TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - M. Hanskut [-] , F. Fiala [-] , J. Stodola [-] , J. Jelínek [-] - M. Obrovský [-] (56. T. Chaloupka [-] ) , M. Černý [-] , F. Kyncl [-] (76. P. Zástěra [-] ) , J. Gregor [-] - M. Pavlík [-] , R. Netolický [-]

ŽK: 56. T. Chaloupka , 60. M. Hanskut , 73. J. Gregor .
Místo: Rozhovice. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů