1:1
(0:0)
73. V. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bodu pro oba týmy


Branky


1

Nasavrky přivítaly na svém trávníku hráče z Prosetína. Prosetín nastupoval na trávník jako favorit zápasu, nyní se nachází na 2. místě v tabulce, kdežto Nasavrky až na 13. První poločas nepřinesl žádné góly, naopak ve druhém poločase se rozhodovalo o zápase, který přinesl oběma týmům po bodu do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prní poločas nepřinesl žádné góly a oba týmy tak za nerozhodného stavu odcházeli do kabin. Zvrat přišel až v 48. minutě, kdy se prosadil domácí Filip Dostál. Odpověď hosujících přišla až v 73. minutě, kdy autor branky byl Vladimír Marek. Bojovné Nasavrky tak urvaly bod a hosté taktéž.

Počet karet – 3:1



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Nasavrky: Již tradičně jsme se před zápasem potýkali s mnoha absencemi, ale na našem výkonu se to nepodepsalo. Proti favoritovi zápasu jsme podali bojovný výkon a získali první jarní bod. Kdyby rozhodčí držel nastolený metr i v 73. minutě, nejspíš bychom měli body tři, ale v kontextu utkání je remíza asi spravedlivá.




Sestavy


FC Nasavrky
T. Drášil [-] - V. Losenický [-] , F. Dostál [-] , T. Novák [-] , L. Novák [-] , F. Morávek [-] , P. Morávek [-] , R. Pešek [-] , P. Pecina [-] (90. J. Houba [-] ) , V. Řezníček [-] , T. Michek [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - V. Spilko [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , J. Ročňák [-] , I. Šikl [-] , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] , F. Slavík [-]

Místo: Nasavrky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Navrátil Tomáš - VOLNÝ Bohuslav, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů