Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě pro Skuteč


Branky


1

V 16. kole přivítali domácí Slatiňany na svém hřišti Skuteč. Pro hosty to byl težký zápas, kdy se museli vyrovnávat s domácí herní plochou, počasím, ale i samotným soupeřem. Hosté vstoupili do zápasu aktivněji, přesto ale inkasovali jako první. Do kabin ale oba týmy odcházeli za nerozhodného stavu. Skutečtí do 2. poloviny zápasu vystřídali a udělali změny v sestavě. To se také ukázalo jako platné, kdy zvýšili stav na 1:2. Domácí se ale nevzdávali a gólem schladili Skuteč. 2:2. Rozhodující byla 76. minuta, kdy z pokutového kopu skóroval Felkl a urval tak pro Skuteč další tři body do tabulky a třetí výhru v řadě. Zápas rozhodně neprobíhal hladce a to pro obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu poločasu byli hosté aktivnějším týmem a dostali se tak do dvou střeleckých šancí, ale na neštěstí to byli právě Skutečtí, kteří jako první lovili míč se sítě. Po prohraném souboji na půlce, protiútoku do otevřené obrany, faul brankáře Skutče F. Vamberského na unikajícího Slavíka těsně před hranicí pokutového území si hosté koledovali o červenou kartu, naštěstí padla pouze žlutá, ale vše bylo vykompenzováno gólem v 17. minutě, kdy skóroval Jan Koblasa. 1:0.

Odpověď přišla až v 33. minutě, kdy Radim Kozák našel Mojmíra Sršně a ten na dvakrát dopravil míč do sítě. Týmy tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

------------------------------------------------------------

Do 2. poloviny zápasu hosté prostřídali hráče a přišly již zmíněné rošády v sestavě. Začátek druhé půli zápasu se hostům povedl, zatlačili domácí a v 48. minutě přišel gól, který si připsal František Odstrčil. 1:2. Po tomto gólu přišlo na hosty menší gólové opojení, domácí tak využili příležitosti a v 60. minutě skóroval na zadní tyč Tomáš Beneš a stav byl zase nerozhodný, 2:2. Zvrat v zápase přišel v klíčové 76. minutě, kdy po individuální akci byl faulován Lukáš Netolický a z nařízené penalty rozhodl Petr Felkl.

 



Ohlasy k zápasu



FK Junior Skuteč
Skuteč: Třemi body z venku jsme navázali na domácí výhry. Ve Slatiňanech se utkání a hlavně body nerodili lehce. Hřiště je vhodné spíše na zemědělské práce nebo-li pole. Bylo už před utkáním jasné, že kombinačně to nepůjde i proto jsme naší hru přizpůsobili terénu a soupeři.



Sestavy


Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - M. Slavík [-] , D. Drahý [-] (52. M. Táborský [-] ) , T. Beneš [-] , A. Sýkora [-] , T. Janoušek [-] , J. Slavík [-] , M. Kudrnka [-] , M. Bakeš [-] (84. D. Wirkner [-] ) , P. Venzara [-] , J. Koblasa [-] (61. T. Benák [-] )

FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - M. Sršeň [-] , P. Vymetal [-] , M. Čermák [-] (70. J. Janeček [-] ) , L. Netolický [-] , F. Odstrčil [-] (76. M. Horáček [-] ) , P. Felkl [-] , R. Kozák [-] (86. F. Kubík [-] ) , T. Kopecký [-] , D. Zach [-] (46. D. Filipi [-] ) , L. Naď [-]

ŽK: 32. J. Slavík - 16. F. Vamberský , 90. L. Netolický .
Místo: Slatiňany. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Ujec Jiří - ŠTANCEL Miroslav, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích