3:1
(1:1)
19. P. Ehl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3 body do tabulky pro Horní Jelení


Branky


15. L. Zbudil , 67. P. Dědič , 77. P. Dědič (p.) - 19. P. Ehl (p.)
1

Horní Jelení si v jarní sezóně připisuje druhou výhru a v tabulce se tak nachází na 6. místě, kdežto Chvojenec odjíždí dom s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přivítali na své půdě tým Chvojence a nabuzeni předešlou výhrou o 8 gólů nastoupili s chutí do zápasu. V 15. minutě skóroval Lukáš Zbudil a poslal tak domácí do vedení. Odpověď přišla o 4 minuty poté z pokutového kopu, který proměnil hráč hostí Petr Ehl. Další góly 1. poločas nepřinesl a týmy tak odcházely do šaten za nerozhodného stavu.

Druhý poločas probíhal ve jménu Jelení, kdy 2x skóroval Pavel Dědič, v 67. minutě a poté v 77. minutě z pokutového kopu. V 86. minutě po druhé žluté kartě odešel do šaten hráč Jelení a autor prvního gólu utkání Lukáš Zbudil a celkově by se dalo říct, že zápas probíhal v duchu žlutých karet. Mohli jsme celkem vidět 9 žlutých karet, 4 pro Jelení a 5 pro Chvojenec. Zápas tak skončil druhou výhrou pro Horní Jelení a to 3:1.



Sestavy


AFK Horní Jelení
J. Simon [-] - T. Michálek [-] (62. J. Cach [-] ) , M. Seidenglanz [-] , T. Motyčka [-] , J. Novotný [-] , P. Dědič [-] (82. O. Maixner [-] ) , P. Kaplan [-] (55. J. Čermák [-] ) , L. Klusák [-] , L. Zbudil [-] , P. Plžik [-] , J. Zerzán [-]

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - D. Nechvíle [-] (77. D. Slabý [-] ) , P. Ehl [-] , F. Klouček [-] , T. Richter [-] , J. Stárek [-] , M. Skutil [-] , V. Černý [-] , L. Moravec [-] (69. D. Nechvíle [-] ) , M. Centner [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 53. P. Kaplan , 57. L. Zbudil , 90. P. Plžik - 14. L. Moravec , 28. P. Ehl , 40. J. Pavlíček , 47. J. Stárek , 76. T. Richter . ČK: 86. L. Zbudil .
Místo: Horní Jelení. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bleša Oldřich - LINHART Lukáš, PECINA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích