Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

26.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skuteč si ze svého 1. zápasu odnáší 3 body


Branky


1

Lídr sezóny se nenechal obrat o body a Stolany bojovaly až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V 15. minutě domácí dali gól a postaral se o něj kapitán týmu Václav Talácko. Ve 33. minutě opět skórovali domácí a to, kdy Petr Felkl prostřelil gólmana hostů J. Plíška. Skuteč tak odcházela do kabin za stavu 2:0.

2. poločas

V 64. minutě kapitán domácích V. Tálácko skóroval a zdálo se, že hostům se zápas moc nevydaří, ale Stolany se však ničeho nezalekli, ani v tabulce první Skutče, a celý druhý poločas bojovali. Jejich boj pak v 76. minutě předvedl Skutči Adam Polívka, který skóroval a v 88. minutě na to skóroval Jiří Kopecký. Skuteč za 2. poločas vystřídala 6 hráčů a ani není divu. Stolany ukázaly svoji bojovnost, ale na remízu jim to nestačilo. Skuteč tak vstoupila do jarní části výhrou a drží si své prvenství v soutěži.



Sestavy


FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - M. Čermák [-] , M. Sršeň [-] , L. Netolický [-] (77. J. Janeček [-] ) , F. Odstrčil [-] (68. L. Naď [-] ) , P. Felkl [-] (68. J. Pekař [-] ) , R. Kozák [-] , T. Kopecký [-] , P. Koliska [-] (82. F. Kubík [-] ) , V. Talácko [-] , M. Horáček [-] (46. D. Zach [-] )

SK Stolany
J. Plíšek [-] - T. Vávra [-] (13. L. Fríbl [-] ) , J. Kopecký [-] , T. Vácha [-] , P. Kratochvíl [-] (46. P. Jirásek [-] ) , R. Meduna [-] , D. Tesař [-] , J. Vácha [-] , J. Starý [-] , D. Zelinka [-] , D. Mihulka [-]

ŽK: 53. L. Netolický .
Místo: Skuteč. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Volný Bohuslav - ČECH Karel, VALENTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích