0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mnich se konečně dočkal. V zápase s Lukavcem vyválčil premiérový bod


Branky


0

Fotbalisté Mnichu, kteří za šest kol III. třídy neznali nic jiného než porážky, se konečně dočkali prvního bodového přírustku. V zápase s kvalitním týmem Lukavce se odehrála vyrovnaná bitva, ve které obrany čněly nad útokem, a tak nebylo divu, že se diváci branky za celých devadesát minut nedočkali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Mnichu přijel favorizovaný Lukavec, který si dělal čáku na tři body. Do cesty se mu však postavil houževnatý soupeř, který vyztužil obranu o navrátivšího se Vodu, který dal domácí obraně ten správný řád. V první půli se i přes několik šancí na obou stranách skóre neměnilo.

 

Druhý poločas začali hosté tlakem, který ale domácí bojovníci ustáli. Poté se hra vyrovnala, obě mužstva se začala více soustřeďovat na udržení nerozhodného výsledku. Ke konci duelu ještě zkusili domácí urvat tři body pro sebe, ale při útočných akcích jim chyběl větší důraz a přesnost. Zápas tak nakonec skončil bezbrankovou remízou, která je vzhledem k průběhu zápasu zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mnich
Jan Dvořáček st. - trenér: První poločas začali lépe favorizovaní hosté, my jsme se soustředili na zvládnutí úvodního tlaku, nechtěli jsme brzo inkasovat. To se nám podařilo a postupně se hra vyrovnala. Remíza je zasloužená i když šance na první výhru tu byla.

TJ Start Lukavec
Jiří Charvát - trenér: Z naší strany neurovnaná hra. Neudrželi jsme míč, nedařily se nám přihrávky. Vázlo zpracování míče hlavně při zakončení a z toho pramenící špatná střelba. Z našeho pohledu je remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - P. Koukal [-] , M. Hrdlička [-] , J. Dvořáček [-] , M. Voda [-] , J. Švácha [-] , M. Vaněk [-] , J. Dvořáček [-] , P. Novotný [-] (46. M. Cabaj [-] ) , M. Procházka [-] , M. Fryc [-]

TJ Start Lukavec
L. Krill [-] - M. Zeman [-] , S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , L. Krill [-] , V. Pešek [-] , L. Zadražil [-] , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] (60. D. Wenemoser [-] ) , P. Kuneš [-] , A. Mišoň [-]

ŽK: 70. J. Švácha , 83. M. Hrdlička - 70. L. Krill , 71. P. Kuneš , 77. L. Zadražil , 85. V. Pešek .
Hráči zápasu: M. Voda , M. Vaněk - L. Krill , J. Mařinec .
Místo: Mnich. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JONÁŠ Lubomír - MUSIL Pavel (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.