1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svitavská rezerva přišla v závěru o dva body


Branky


1

Svitavští si po výprasku z minulého týdne přijeli zlepšit náladu na trávník posledních Rosic nad Labem. Domácí však v nastavení dokázali vyrovnat a body se dělili rovnoměrně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš atraktivní první poločas

Pomalý začátek zápasu stačil pouze k vytvoření malého počtu šancí. Tu největší měl na noze Dominik Svoboda. Jeho střela se ale do brány nevešla. Spíš než střely se v zápase objevovali fauly. Utkání nabídlo velký počet faulů i 6 žlutých karet. 

Každý tým se trefil jednou

Druhý poločas ovlivnilo počasí, déšť se stihl vystřídat se sněhem a hra tím byla poznamenána. I přesto byl druhý poločas zajímavější. Šimon Mauer se pokusil napodobit střelu patou slávistického Traorého, ale jeho pokus z čáry dokázal obránce Lukáš Krátký vykopnout. Skóre otevřel až v 72. minutě David Bednár, který si našel odražený míč po standartní situaci a slabší pravou nohou se postaral o krásný gól. Vše nasvědčovalo tomu, že Rosice doma bodovat nebudou, ale v 92. minutě se střelou zpoza vápna prosadil Adam Šenkýř a stanovil výsledek na konečných 1:1.

 

Situaci nezvládl vedoucí hostujícího týmu Ondřej Ovád, který po hrubých urážkách na adresu hlavního rozhodčího Jana Duška obdržel červenou kartu. Podle člena realizačního týmu předcházel vyrovnávacímu gólu faul na polovině hříště.

 

Foto: TJ Sokol Rosice nad Labem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem
Adam Šenkýř: Zápas byl hodně o soubojích ve středu hřiště. Terén nebyl v příliš dobrém stavu. To zapříčinilo odskakování míče a hra se často odehrávala ve vzduchu. V druhém poločase sněžilo a stávalo se, že jsme podklouzávali. Dle mého se jednalo na šance o vyrovnaný zápas.

TJ Svitavy B
Šimon Mauer: Ze začátku na nás domácí vletěli a byli lepším týmem. Během prvního poločasu jsme však převzali kontrolu nad hrou a vypracovali jsme si pár šancí, které jsme bohužel nedokázali využít. Náš tlak nás dovedl až ke gólu, ale poté převzali dominanci domácí. V poslední minutě dokázali vyrovnat, ale dle mého před situací došlo k faulu.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
M. Kouba [-] - J. Růžička [-] (68. J. Lejsek [-] ) , P. Fidler [-] , J. Pešek [-] , L. Krátký [-] - P. Prokůpek [-] , A. Šenkýř [-] , J. Růžička [-] , T. Pitterle [-] - M. Bartoš [-] , J. Kotajny [-] -

TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - F. Čížek [-] , D. Bednár [-] , O. Doleček [-] (86. M. Ryšavý [-] ) , D. Zvára [-] , M. Brázda [-] (90. D. Nekvinda [-] ) , Š. Mauer [-] , D. Svoboda [-] , J. Škáva [-] (36. P. Juřík [-] ) , A. Novák [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 27. J. Růžička , 40. A. Šenkýř - 34. J. Škáva , 62. F. Čížek , 76. P. Juřík , 87. M. Brázda .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích