5:2
(3:0)
65. Z. Pahr (p.)
82. Z. Pahr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola jednoznačnou záležitostí, Horní Cerekev smetla Maraton


Branky


27. M. Kůta , 32. J. Plachý , 38. J. Plachý , 48. J. Serbus , 60. J. Mezera - 65. Z. Pahr (p.) , 82. Z. Pahr
0

Že mezi 1.B třídou a Okresním přeborem je velký výkonnostní rozdíl se všeobecně ví a úvodní kolo Poutník ligy tento fakt jen potvrdilo. Úřadující mistr soutěže, pelhřimovský Maraton, sice přijel na horkou hornocerekvickou půdu v nabité sestavě, moc platné mu to ale nebylo. Po šedesáti minutách byl stav zápasu 5:0. Exhibici Horní Cerekve utnulo až vyloučení domácího Blažka, poté zkušení hráči Maratonu výsledek korigovali do přijatelnější podoby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Jana Plachého určily ráz zápasu

Hosté z Pelhřimova byli na začátku zápasu kombinačně jistější, ale žádnou brankovou příležitost si nevytvořili. Nejblíže gólu byl Martin Moravec, ale jeho trestný kop skončil těsně vedle cerekvické brány. Domácí hrozili z dlouhých míčů za obranu a rychlé náběhy útočníků dostaly do velkých šancí Kůtu a důrazného Martínka. Právě domácí kapitán Michal Kůta otevřel gólový účet zápasu, když dostal krásnou přihrávku mezi stopery a hokejovým blafákem poslal domácí SK do vedení.

Ve 25. minutě zápasu se měnilo skóre podruhé, to když si Jan Plachý naběhl na milimetrový pas stopera Blažka, obhodil si vyběhnuvšího brankáře Vaverku a zvýšil vedení na 2:0. Tentýž hráč o deset minut později využil zaváhání brankáře Vaverky a dorazil hlavou dlouhé autové vhazování do sítě. Do kabin se tak šlo lépe domácím borcům.

 

Horní Cerekev si po přestávce i přes vyloučení Blažka vítězství v klidu pohlídala

Hornocerekvičtí i po přestávce pokračovali ve svém gólovém galapředstavení. Na 4:0 zvyšoval v 55. minutě zápasu Serbus, který se dokázal akrobaticky prosadit patou v pádu. V 60. minutě zápasu pak byli hosté zralý na ručník, když se po hezké kombinaci s Michalem Kůtou lobem přes brankáře Vaverku zapsal do střelecké listiny Jirka Mezera.

Domácí exhibici pět minut poté utnul stoper Marek Blažek, který na brankové čáře zabránil rukou jistému gólu a musel tak předčasně pod sprchy. Z nařízené penalty snížil Zdeněk Pahr. v 80. minutě pak pelhřimovský vytáhlý útočník potvrdil pověst kanonýra, uvolnil se ve vápně a prudkou střelou nedal domácímu brankáři Chadimovi šanci. Hornocerekvičtí mohli v závěru zápasu své vedení ještě navýšit, ale vyložené šance Kůty, Filsocha a Chadima zůstaly nevyužity.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč Horní Cerekve): Něvěděli jsme, co od zápasu čekat, utkání se nám povedlo ale na výbornou. Až do vyloučení panovala s hrou naprostá spokojenost, poté sice kvalitní soupeř stav zápasu kosmeticky upravil, ale jsme rádi, že jsme do soutěže vstoupili takovýmto stylem.

FC Pelhřimov
Jiří Topka (trenér Horní Cerekve): Od 15. do 65. minuty to byl jednoznačný zápas, pak - díky nesprávnému vyloučení - jsme již hráli zataženě, ale víc než snížit náskok jsme soupeři nedovolili. Chtěl bych pochválit všechny hráče základní sestavy, zejména jistého Blažka, neúnavného Kůtu a vrátivšího se útočníka Martínka.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Koten [-] , J. Plachý [-] , M. Martínek [-] , J. Serbus [-] , J. Havel [-] , J. Mezera [-] (83. H. Novák [-] ) , M. Kůta [-] , A. Šimák [-] (66. Š. Filsoch [-] ) , J. Razima [-] , M. Blažek [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - M. Podhráský [-] (46. J. Šmíd [-] ) , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , J. Kratochvíl [-] (46. K. Musil [-] ) - M. Moravec [-] , T. Jeřábek [-] , L. Máca [-] , J. Pavouk [-] (46. T. Vaněk [-] ) - B. Růžek [-] , Z. Pahr [-]

ŽK: 10. L. Máca . ČK: 65. M. Blažek .
Hráči zápasu: J. Koten , J. Plachý - Z. Pahr .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ságl Petr - MEZERA Jiří (N), ŠEREDA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.