2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín doma překvapivě přetlačil rezervu Kamenice nad Lipou


Branky


0

Nádech senzace má výsledek zápasu mezi outsiderem z Ústrašína a velkým favoritem duelu, rezervním týmem Kamenice nad Lipou. Kameničtí, kteří druhý zápas po sobě nemohli využít pendlů z A mužstva, naposled prohráli soutěžní zápas loni v listopadu, když podlehli Hořepníku. Od té doby rezerva Kamenice hořkost porážky neokusila, až nyní, v Ústrašíně. Domácí tým podržel brankář Rohovec, který byl hlavní postavou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústrašín poslal do vedení zkušený Tomáš Kubiska

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Obě mužstva pracovala v defenzivě precizně, takže se ani jeden z týmů nedostával do šancí. Domácí tým dokázal udeřit v 15. minutě, kdy se hostující obrana nedokázala dohodnout a nabídnutou šanci dokázal využít ústrašínský Tomáš Kubiska. V průběhu prvního poločasu byla o něco aktivnější Kamenice, ale zakončení útočných akcí bylo špatné. Za domácí zahrozil ke konci poločasu dobře hrající Pech, ale jeho střelu dokázal hostující brankář chytit.

Domácí vedení udrželi, definitivní pojistku přidal Nápravník

Ve druhém poločase byla Kamenice lepším týmem, ale výsledkem toho byla především střelba mimo bránu. Domácí tým hrozil hlavně z protiútoků, které ale Kamenice dokázala většinou eliminovat. Na kopačky hostujícího týmu se postupem času vkrádala nervozita. Nejblíž k vyrovnání měl Patrik Macháček, jeho střela ale trefila pouze tyč. Hosté poté vsadili vše do útoku, což  ale přineslo dvě šance ke konci utkání pro domácí tým, který jednu z nich dokázal využít Pavlem Nápravníkem, který tak definitivně rozhodl o tom, že tři body překvapivě zůstaly v Ústrašíně.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Odehráli jsme špatné utkání. Naposled jsme prohráli mistrovské utkání v listopadu, ale dnešní výsledek odráží náš slabý výkon. Byli jsme většinu zápasu na polovině Ústrašína, ale naše hra směrem dopředu byla špatná. Bylo to velké trápení po celý zápas a i naše střely šly většinou mimo branku či doprostřed brány. Domácí bojovali a dali do zápasu vše a nakonec dokázali získat zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - L. Doskočil [-] (70. T. Křech [-] ) , M. Pech [-] , R. Hájek [-] (78. D. Doskočil [-] ) , M. Gebarovský [-] , T. Kubiska [-] , P. Hruška [-] , P. Nápravník [-] , P. Mazanec [-] , M. Rod [-] , J. Smrčina [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Motyčák [-] (84. P. Šiška [-] ) , J. Ira [-] (84. J. Pfaur [-] ) , L. Kašparec [-] , J. Tětiva [-] (63. P. Tuček [-] ) , D. Schober [-] , P. Macháček [-] , M. David [-] , L. Hadač [-] , D. Růžička [-] , P. Klusáček [-]

ŽK: 30. P. Mazanec , 54. M. Pech - 54. P. Klusáček , 64. L. Kašparec .
Hráči zápasu: D. Rohovec , M. Pech - P. Macháček .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: POUL Daniel - NOVÁK Petr (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.