J. Jůzl 17.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola narazila kosa na kámen. Jiřice se štěstím udolaly Horní Cerekev


Branky


17. J. Jůzl
0

V souboji týmů, které si v loňské bétřídní neúspěšné sezóně mnoho fotbalové radosti neužily, se očekávala nefalšovaná bitva o každý metr hřiště. Bojovný zápas, ve kterém daleko více ze hry měli hostující hráči, nakonec přinesl tři body do domácího tábora. Pro Jiřice, které v úvodním kole senzačně padly s Božejovem, je výhra o to cennější, že přišla proti soupeři, který svou kvalitou jednoznačně převyšuje ostatní mužstva Poutník ligy. Jiřické mužstvo před sezónou oslabil odchod bratrského dua Sadských, jež posílili sousední Budíkov, přesto by měly v Jiřicích atakovat nejvyšší příčky soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřicím zařídil vedení Jůzl

Souboj týmů, které sestoupily z I.B třídy, začali lépe hosté. Byli aktivnější, snaživější, ale bez gólového efektu. Domácí hrozili jen při ojedinělých standartních situacích. Klíčový okamžik zápasu přinesla 20. minuta. Nepovedený odkop od brány využil domácí útočník Josef Jůzl a individuální akcí poslal jiřické do vedení.Zbytek zápasu lze popsat jako nekonečné dobývání domácí svatyně hostujícími hráči. Hráči Horní Cerekve neproměnili vyložené šance, ve dvou případech domácícho brankáře zachránila tyč.

Velké šance hostů zůstaly nevyužity, zisk tří bodů slaví Jiřice

V 70. minutě se v šestnátce uvolnil agilní záložník Horní Cerekve Lukáš Suchý, byl podražen a rozhodčí nařídil pokutový kop. Bohužel pro hosty Jan Plachý bránu přestřelil. V 90. minutě tasil arbitr utkání Čamra červené karty na obou stranach. Vzájemná potyčka poslala předčasně pod sprchy dva kohouty, domácího Petra Příhodu i hostujícího Jana Plachého. V nastaveném čase měli hosté ještě dvě vyložené šance. Tu první zázračně vyrazil střídajícímu Pavlu Chadimovi domácí brankář Krupička a z následného rohu stopér Blažek netrefil hlavou odkrytou domácí bránu. Ve šlágru kola se tak z výhry radovaly domácí Jiřice, přestože po většinu zápasu byly horším mužstvem. Hosté doplatili na mizernou koncovku a zaznamenali tak první bodovou ztrátu v Poutník lize.

 



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč Horní Cerekve): Hra byla dobrá, od trenéra pochvala pro celý tým, bohužel brankář domácích měl skvělý den , on uchránil domácí od porážky. Mrzí nás další červená karta. Příští týden nás čeká těžký soupeř - Bob Hovorka a jeho Obrataň.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - R. Čepl [-] (58. V. Babinec [-] ) , J. Vincenc [-] , M. Novák [-] - J. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] , D. Holoubek [-] , M. Jirků [-] - V. Domin [-] (76. M. Trnka [-] ) , J. Hrůza [-] (90. J. Langr [-] ) - A. Borovička [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Blažek [-] , J. Serbus [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-] , J. Koten [-] (46. P. Chadim [-] ) , L. Suchý [-] , M. Martínek [-] , A. Šimák [-] , J. Mezera [-] , M. Kůta [-]

ŽK: 89. D. Holoubek , 90. P. Příhoda - 90. L. Chadim . ČK: 90. M. Jirků - 90. J. Plachý .
Hráči zápasu: J. Jůzl , M. Krupička - A. Šimák , M. Kůta .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), MEZERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.