1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody se nekonaly, Obrataň remizovala s Maratonem 1:1


Branky


0

Největším hitem sedmého kola Poutník ligy měl být duel mezi Obrataní a pelhřimovským Maratonem. Obě mužstva disponují velmi kvalitním kádrem, navíc jejich silnou zbraní je ofenzíva. Diváci, kteří od zápasu čekali festival šancí a gólů, však museli být tentokrát zklamaní. V zápase toho moc ke koukání nebylo, šlágr kola skončil hubenou a zaslouženou remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V neděli bylo na programu utkání dvou týmů z popředí tabulky. Dal se očekávat vyrovnaný zápas s velkým počtem vstřelených gólů, protože Maraton Pelhřimov má zatím dobrou střeleckou formu. Tempo zápasu však v první půli očekávání nenaplnilo, hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Přesto se v 15. minutě z ničeho nic prosadil po přesném centru F. Hovorky hlavou Lukáš Melichar. To bylo během prvního poločasu vše.

 

Hned začátkem druhého dějství se podařilo hostům z Pelhřimova vyrovnat. Po nepříliš vydařené ofsajdové pasti domácích se v 51. minutě prosadil Borek Růžek. V závěru zápasu ještě mohli jít hosté do několika šancí, vše ale zmařilo postavení v ofsajdu, takže se už do konce zápasu nic zásadního nestalo. Vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách tak skončil asi zaslouženou remízou a oba týmy si připsaly po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
trenér Obrataně: Myslím, že to bylo vyrovnané utkání. Bohužel jsme dostali zbytečný gól, ale nenaděláme nic.

FC Pelhřimov
trenér Maratonu Pelhřimov: Myslím, že remíza je zasloužená, i když se mohla výhra přiklonit na naší stranu. Škoda, že jsme nedokázali v závěru zápasu zvládnout lépe jeden z brejků a vstřelit vítězný gól.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (59. P. Kudrnáč [-] ) , P. Čekal [-] , L. Melichar [-] , L. Menšík [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] , L. Vacek [-] , L. Máca [-] , V. Beneš [-] , K. Musil [-] , M. Vaněček [-] (58. M. Vaněk [-] ) , J. Ježek [-] , M. Prchal [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 77. R. Tábora , 80. R. Buchar , 89. F. Hovorka - 63. M. Prchal , 65. Z. Pahr , 84. L. Máca .
Hráči zápasu: L. Melichar , F. Hovorka - B. Růžek .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 40. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - TÁBORA Rudolf (N), NEHYBA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.