P. Novák 27.
M. Jirků 35. (p.)
2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín znovu vyhrál, tři body v Jiřicích mu vystřelil Marek Pech


Branky


27. P. Novák , 35. M. Jirků (p.) - 48. M. Pech , 80. L. Doskočil , 90. M. Pech
0

Úspěšné jarní tažení Ústrašína v Poutník lize pokračuje. Tentokrát se ale Ústrašínští na výhru značně nadřeli, když v Jiřicích otáčeli dvougólové poločasové manko. A povedlo se jim to na poslední chvíli. V poslední minutě si vzal slovo Marek Pech, který brankou z trestného kopu rozesmutnil jiřické hráče i jejich věrné fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové poločasové vedení zařídil domácím Novák a Jirků

Ústrašín do Jiřic přijel v neúplném složení, bez stopera Pavla Bělocha či režiséra hry Jana Vonáska. Ale ztráty počítaly i Jiřice, i ony v zápase postrádaly několik svých opor. Jiřicím šlo v tomto zápase stále o hodně, a tak se do hostů od začátku zakously. Vytrvalá převaha domácích vytvářela šance, ale ne góly. Na ty si sedmdesátka diváků musela počkat až do 28. minuty. Nepřesnost v hostující rozehrávce využili domácí k rychlému brejku, na jehož konci byla střela z úhlu, která zaskočila i jinak dobře chytajícího Davida Rohovce, auroem gólu byl Petr Novák.

 

O několik minut později bylo radosti v domácím táboře ještě více. Mohl za ni druhý gól v hostující síti, který vstřelil z pokutového kopu po sporném faulu Jirky Gebarovského jiřický Miroslav Jirků. Dvougólové vedení domácího týmu však odpovídalo předvedené hře, Jiřice byly v první půli mnohem lepším mužstvem, hostům chyběl pohyb a nedařilo se jim téměř nic.

 

 

Senzační obrat Ústrašína režíroval střelec Marek Pech

O poločase se v hostující kabině strhla pořádná bouřka, zkušený trenér Radek Klap nebyl s hrou svého týmu pranic spokojen, což dal také hlasitě najevo. Jeho slova si pak hráči vzali k srdci, když druhou půlku odehráli daleko lépe. První ústrašínská vlaštovka přilétla krátce po zahájení druhé půle. Po faulu na Daniela Starého se kopal přímý volný kop, k jehož exekuci se postavil Marek Pech, který obstřelením zdi vyzrál na gólmana Krupičku.

 

Hosté poté notně ožili, z vytvořených šancí však vyrovnávací gól dlouho nepřicházel. Příležitosti Tomáše Kubisky, Martina Gebarovského ani Pavla Nápravníka sice po gólech volaly, ale stav zůstával stále nezměněn. Kterak se střílejí góly ukázal svým spoluhráčům v 80. minutě střídající žolík Libor Doskočil, který zakončil pěknou akci po ose Mazanec - Kubiska - Starý a bylo vyrovnáno. Rozuzlení dramatického duelu přišlo v poslední minutě. To byl ve velké šanci nedovoleně zastaven Marek Pech, který se opět postavil k odpískanému trestnému kopu a i podruhé vyhrál souboj s brankářem Krupičkou 2:3. Ústrašín si tak připsal další vítězství, naopak domácí si na definitivní potvrzení záchrany musí počkat minimálně do příštího kola.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
Radek Popelka - hráč: První poločas jsme prospali. Nic se nám nedařilo, čehož domácí využili a po právu získali dvoubrankové vedení. Po přestávce to už bylo z naší strany výrazně lepší. Využili jsme dvě standartní situace a se štěstím získali další tři cenné body.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] - M. Trnka [-] , P. Tůma [-] , J. Frantál [-] (74. A. Borovička [-] ) , P. Novák [-] , T. Jůzl [-] , J. Dvořák [-] , M. Jirků [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Pech [-] , T. Křech [-] (67. L. Doskočil [-] ) , R. Popelka [-] (28. J. Gebarovský [-] ) , T. Kubiska [-] , P. Seknička [-] , P. Nápravník [-] , M. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 66. M. Jirků , 89. J. Vincenc - 35. T. Kubiska , 62. P. Mazanec , 68. D. Starý .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.