Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 14:00

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek si zastřílel ve Vojkovicích


Branky


1

24 vstřelených branek v pěti utkáních, taková byla před zápasem bilance rezervy Nejdku. Průměrné skóre 5:2 na zápas slibovalo parádní podívanou. Domácím Vojkovicím se zatím střelecky příliš nedaří, se třemi výhrami se ale pohybovaly v příjemném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo jasno

Hosté byli od prvních minut lepším týmem a poměrně záhy to začali dokazovat i střelecky. Po pár úvodních šancích, které brankou ještě neskončily, se v sedmé minutě prosadil Jan Jílek a bylo to 0:1. O pouhé dvě minuty později ho napodobil Filip Rutrle, hosté vedli o dvě branky. Během první čtvrthodiny se hosté prosadili ještě jednou, konkrétně to byl Jan Jílek, který zvyšoval na 0:3 ve dvanácté minutě a ve vzduchu byl cítit pořádný debakl. Těsně před koncem úvodní půlhodiny přišla další branka, o kteoru se postaral Jakub Vosmek, čímž poslal hosty do již čtyřbrankového vedení. Hosté značně polevili v tempu a částečně se přizpůsobili hře domácích, což mimojiné znamenalo, že v první půli další branka nepadla.

Další čtyři

Do druhé půle nastoupil nejdecký Stanislav Bernátek, který nahradil Chvapila a hned po třech minutách se prosadil a zvýšil náskok svého týmu na pět branek. Další branky padaly až v závěrečné dvacetiminutovce, padlo jich ale hned několik. Dvakrát v rozmezí se prosadil Jakub Rutrle, obvyklý kapitán nejdeckého A týmu, který ale využil možnosti zahrát si se svým bratrem a společně vytvořili parádní tandem. Jakub se totiž prosadil v 73. a 79. minutě, jednalo se už o šestou, respektive sedmou branku utkání, načež svou druhou branku vstřelil také Filip, který v 86. minutě uzavřel účet zápasu na 0:8. 

 

Vojkovice, které se k utkání sešly jen s jedním hráčem na střídání, tak musí zkousnout vysokou porážku a již upínat své síly k příštímu kolu, ve kterém vyzvou rovněž silnou Kolovou. Nejdek je v tuto chvíli druhý se ztrátou dvou bodů, má však jeden zápas k dobru.



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - M. Pánek [-] , V. Kučera [-] , A. Pavlíček [-] , D. Vyleta [-] (83. M. Farkaš [-] ) , J. Petrus [-] , J. Pickenhan [-] , L. Garaj [-] , P. Denčev [-] , T. Žlutický [-] , O. Albrecht [-]

FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Kinkal [-] , J. Vosmek [-] (75. J. Kolařík [-] ) , J. Jílek [-] , P. Chvapil [-] (46. S. Bernátek [-] ) , K. Jílek [-] , J. Hillebrand [-] (59. M. Lutsak [-] ) , A. Mandous [-] , J. Rutrle [-] , F. Rutrle [-] , L. Vacek [-]

ŽK: 62. S. Bernátek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kozák Rudolf - JÍRAVA František (N), VAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.