Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle rozdrtila Rantířov šesti zásahy


Branky


0

Do Cejle zajížděl celek rantířovského béčka, přičemž oba celky chtěly bodovat. Cejli nehrál do karet souběžný zápas jejich béčk s Dušejovem, proto se sešli jen s jedním náhradníkem, Rantířov chtěl napravit remízový domácí zápas s Bítovčicemi, což se mu nakonec vůbec nepodařilo, protože si odvezl domů šestibrankový příděl. V dresu domácích řádil hlavně Pavel Dolejší, který zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o třídu lepší již v prvním dějství

Domácí, kteří se museli obejít bez svého kapitána Aleše Čápa a dlouhodobě zraněného Jana Havla, na hosty doslova vlétli a v první půlhodině zápasu jim nepůjčili balón a dobře kombinovali. Hned ve třetí minutě využil chybu stoperů Michal Radouš a poslal domácí do vedení. Problém však nastal ve 23. minutě, kdy se zranil harcovník Libor Vítů a na plac musel Jan Zlatuška. Vítů ještě ani nestačil odejít do kabiny a mohl si se svými spoluhráči zařvat gól podruhé, to když ve 24. minutě načal svůj střelecký koncert Pavel Dolejší, který upravoval na 2:0. Silnou půlhodinu domácích zakončil třetím gólem ve Fousově síti opět Pavel Dolejší, to vše ve 33. minutě. Hosté se přece jen zmátořili a od třetího obdrženého gólu zvýšili obrátky a začali domácí tlačit. Aktivní byl především Martin Číhal, nová akvizice Rantířova z Kostelce. Za svoji aktivitu byl odměněn ve 45. minutě, když se trefil přesně hlavou po rohovém kopu a stanovil tak poločasový stav na 3:1 z pohledu domácích. Domácí tak odcházeli do šaten s pohodlným dvougólovým náskokem, nicméně poslední čtvrthodina zápasu pro ně byla varováním, že zápas se sám nevyhraje, a že je potřeba hrát aktivně celých 90. minut.

Hattrick Dolejšího nepřipustil žádné spekulace

Domácí přicházeli na druhý poločas nabuzeni a s cílem uhlídat Martina Číhala, který jim jako jediný činil z hostujícího týmu v prvním poločase značné potíže. Tento úkol se jim dařilo plnit o poznání lépe než v poločase prvním, avšak k Číhalovi se přidali i ostatní spoluhráči a začali Cejli přehrávat. Toto zmtrvýchvstání jim však vydrželi pouhých 15 minut druhého poločasu, pak už se zase začali aktivněji prezentovat domácí. Zlom v utkání přišel v 62. minutě, kdy vstřelil branku kanonýr Dalibor Čáp, upravil na 4:1 a hosté po této brance naprosto odešli. Toho samozřejmě domácí využili a výsledkem byly další branky v síti hostujícího gólmana. V 77. minutě zápasu se trefil ostřílený matador Josef Fišer a schylovalo se k debaklu. Hosty dorazil nejlepší hráč zápasu Pavel Dolejší, který dokončil v 80. minutě hattrick a stanovil konečně skóre na hrozivých 6:1. Posledních deset minut se už pouze z povinnosti dohrávalo, po závěrečném hvizdu sudího Terbera byli hosté rádi, že utkání konečně skončilo. Domácí zápas naprosto ovládli, zaslouženě zvítězili a připsali si drtivou výhru, to rantířovští předvedli špatný výkon a mohou být rádi, že nakonec obdrželi "jen" 6 branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce, TJ Cejle: "Zápasu jsme se trošku obávali, protože náš věkový průměr dosahuje dlouhodobě 38 let, naopak Ranťák přijel s mladýma klukama, takže obavy byly na místě. Navíc chyběl Aleš Čáp a v průběhu zápasu se zranil Libor Vítů. Zápas jsme však nakonec víc než dobře zvládli, v určitých fázích jsme i dobře kombinovali. Z hostů nás trápil Číhal, ale ve druhém poločase jsme ho výborně pokryli a k ničemu nepustili."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník, Rantířov: "Zápas se nám vůbec nepovedl, v prvním poločase jsme propadli. Ve druhém poločase jsme se na čtvrt hodinky zvedli, ale od čtvrtého gólu jsme odpadli, vůbec se nám nedařilo, míče lítaly sem a tam, jen ne tam, kam jsme potřebovali."



Sestavy



TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - J. Vyskočil [-] , P. Cibulka [-] , K. Živný [-] , M. Horáček [-] - M. Benda [-] (55. D. Cabúk [-] ) , M. Číhal [-] , J. Lupač [-] , J. Kozák [-] (46. F. Bukovan [-] ) - M. Karol [-] , M. Klíma [-] (67. M. Chroustovský [-] )

ŽK: 28. M. Karol , 44. M. Klíma , 83. K. Živný .
Hráči zápasu: D. Čáp , P. Dolejší - M. Číhal .
Místo: Cejle. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.