3:1
(1:0)
55. J. Holub
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov doma opět zvítězil!


Branky


0

Batelov doma přivítal celek z Rantířova, ten v minulém kole konečně naplno bodoval, když doma přehrál 2:0 celek z Antonínova Dola. To Batelov utrpěl krutou porážku 6:2 ve Staré Říši, ale jeho hra nebyla až tak špatná, a to chtěli potvrdit batelovští i v tomto utkání. Díky dobrému kolektivnímu výkonu porazili ježky z Rantířova 3:1. Rntířov nepodal špatn výkon,a el an body si bude muset počkat, šanci bude mít v příštím domácícm zápase s benfikou Telče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houzarův přímák rozhodl první poločas

Prvních deset minut zápasu přineslo nezáživnou podívanou, kdy si oba týmy přihrávaly míče v zadních řadách a nic zajímavého se před oběma brankáři nedělo. Od desáté minuty však začali být domácí aktivnějším týmem a byly z toho i některé zajímavé možnosti. První z nich přišla po centru z pravé strany, následné zakončení však šlo bohužel pro domácí mimo branku. Ve 13. minutě přišla další střela, opět z pravé strana, jelikož ale šla z poměrně ostrého úhlu, Fous v brance Rantířova ji v pohodě kryl. O pár chvil později vykopl Fous míč přes půlku, tam se však příliš dloho míč neohál, domácí vyrazili do protiútoku, jeden z domácích hráčů byl faulován a následoval přímý volný kop. Ten skončil na hlavě jednoho z domácích útočníků a Fous musel zasahovat a vyrážet na roh. Z tohoto rohu však žádné nebezpečí nebylo. V 15. minutě se do šance dostali i hosté z Rantířova. Do střelecké pozice se dostal Luboš Widerlechner, jeho třela byla sražená a k dorážce se dostal Lát, ale ani on nebyl úspěšný. O tři minuty později zahrál domácí obránce rukou a dopřál hostům výhodu přímého volného kopu, signál však hostům nevyšel a žádný rozruch z toho nebyl. V minutě 20. dostal žlutou kartu hráč hostů Vyskočil, standartku však domácí oslali přímo do náruče Fouse. Ten na nic nečekal, dlouhým nákopem našel Bendu, ten po několikametrovém sprintu poslal načechraný míč na Láta, ale ten ani tentkrát neuspěl. Od 25. minuty začali opět hrát víe domácí, měli pár rohových kopů, k hlavičce se dostal Houzar, ale jeho výbornou hlavičku ještě lepším zákrokem zlikvidoval Fous. Hrálo se hodně přes třed hřiště, který tak byl logicky přehuštěný, toho si všiml ve 33. minutě hostující obránce Raček, který se snažil nákopem najít Ščepku, ale tomu chyběl krok, aby míč zastavil. Rozuzlení první půle přinesla 40. minuta. Domácí rozehrávali přřímý kop, ke kterému se postavil Michal Houzar a i když jeho silnější noha je pravá, levačkou zacílil k levé tyči a stanovil poločasový výsledek na 1:0. Domácí měli ještě jednu zajímavou střelu, ale Fous opět kryl. 

Domácí si výhru zkušeně pohlídali

Hosté se snažili o vyrovnání, k čemuž jim měl dopomoci i mladíček Jakub Holub, který střídal v poločase Luboše Widerlechnera. V 53. minutě se dostal Holub do šance, ale z hranice vápna střílel bohužel pro hosty nad branku Kaňkovského. O 4 minutky později už se však Holub dočkal premiérové branky v dospělé kategorii. Chroustovský utekl po pravé straně, obešel obránce Batelova, poslal přízemní centr, který byl tečován a golman Batelova jej vyrazil. Míč přistál přímo u nohou Marcela Bendy, ten poslal míč na Holuba, ten zachoval klid a ranou do šibenice vyrovnal na 1:1. Z vyrovnání se hosté však příliš dlouho neradovali. O dvě minuty později se trojlístek domácích ve složení Koreš - Blaško - Musil vydal na útočnou výpravu, která skončila až ve vápně hostů, kde byl Ščepkou faulován Musil a následoval pokutový kop. Pokutový kop s přehledem sobě vlastním proměnil kapitán Zbyněk Koreš na 2:1. V 68. minutě přišel sporný moment, kdy kontakt mezi Cibulkou a domácím hráčem posoudil rozhodčí tak, že nechal domácím výhodu, Karel Havlíček přešel přes dva bránící hráče, kde těžil ze své rychlosti, udělal kličku i gólmanovi a upravil na 3:1. V 69. minutě měl Rantířov dva rohové kopy, ale naložili s nimi mizerně, takže stav se nadále neměnil. Poté měl Batelov 1000% šanci, opět u toho byl Havlíček, který se ocitl sám před brankářem, ale s šancí nenaložil dobře a míč ukryl do svých rukavic Fous. Do konce zápasu už se žádná šance neuchytila, a tak domácí doma opět zvítězili, 3:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce, Batelov: "Hosté dobře bránili, dlouho jsme se nemohli dostat za obranu hostů. Navíc nás v prvním poločase často brzdila špatná rozehrávka. Přišlo mi, jako by někteří naši hráči byli myšlenkami ještě někde na baru. Druhý poločas to už bylo v pořádku. Vítězství 3-1 je zasloužené, mohlo být ale vyšší. Snad jsme si ty zahozené šance schovali do Bítovčic ..."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - vedoucí, Rantířov: "Batelov měl více ze hry a my se snažili naložit aspoň z protiútoků, bohužel se to povedlo pouze jednou. Mrzí mě hlavně situace, kdy po sporném faulu na Petra Cibulku rozhodčí nechal výhodu domácím a ti dávali branku na 2:1. Nedá se nic dělat, jsme dnes bez bodu, tak se musíme připravit na domácí match proti Telči "B". "



Sestavy


1. FC Batelov
O. Kaňkovský [-] - D. Ramach [-] , M. Marek [-] (75. M. Janoušek [-] ) , Z. Poledna [-] (70. L. Houdek [-] ) , M. Zima [-] - M. Musil [-] , M. Houzar [-] , R. Hlaváček [-] , K. Havlíček [-] - Z. Koreš [-] , M. Blažko [-] (72. L. Maňo [-] )

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - J. Vyskočil [-] , M. Chroustovský [-] , O. Raček [-] (70. K. Holub [-] ) , L. Widerlechner [-] (46. J. Holub [-] ) - P. Cibulka [-] , D. Cabúk [-] , J. Ščepka [-] (77. R. Pivnička [-] ) , M. Benda [-] - M. Karol [-] , L. Lát [-]

ŽK: 28. M. Blažko , 83. K. Havlíček - 20. J. Vyskočil .
Hráči zápasu: M. Benda , P. Cibulka .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.