0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 13:00

9.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Tmaní a Podluhy rozhodla jediná branka


Branky


3

V duelu dvou týmů z horní části tabulky okresní 3. třídy šlo o hodně. Podluhy se v případě vítězství mohly posunout na 2. příčku a naopak Tmaň v případě svého vítězství mohla dnešního soupeře v tabulce předstihnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu nabídl vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obouc stranách. Postupem času, ale začala Tmaň získávat převahu. Ale nevedlo to k valnému ohrožení hostující branky. Naopak to byli hosté z Podluh, kteří se probili z úhlu k domácí brance a Košťálek se trefil přesně mezi Frolíkovi nohy. Domácí se snažili, měli převahu a byli více na balonu, ale vyloženou šanci si nevypracovali. Hosté pozorně bránili a domácí do svého vápna moc nepouštĕli. Největší šanci Tmaně měl Kincl, ale střelu zpoza vápna nasměřoval pouze do břevna. Poločas tedy 0:1.

 

Druhá půle nabídla stejný obrázek jako půle první. Hrálo se především na půli hostů, ale ti skvĕle v bloku bránili a domácím dovolovali jen střely z dálky. Ty ovšem ve většině mířily na parkoviště za hostující brankou. Tmanští si nebyli schopni vytvořit vyloženou příležitost a ani Podlužští dopředu moc nepospíchali, a tak utkání skončilo výhrou hostů po jediné brance v prvním poločase.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


TJ VČS Tmaň
O. Frolík [-] - J. Sulík [-] , O. Choc [-] , R. Haas [-] , R. Šedivý [-] , M. Kadlec [-] , V. Švarc [-] , M. Kincl [-] , V. Kincl [-] , F. Doskočil [-] , J. Večeřa [-]

TJ Sparta Podluhy
D. Grunt [-] - J. Holluj [-] , J. Dlouhý [-] , J. Jirásek [-] , J. Košťálek [-] , L. Hejbal [-] , L. Smejkal [-] , A. Grunt [-] , V. Hacmac [-] , V. Krajdl [-] , Š. Švarc [-]

ŽK: 90. V. Krajdl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POS Josef - NOVÝ Stanislav (N), GRUNT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza