3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov v nervózním zápase porazil Brtnici!


Branky


33. Z. Koreš , 53. M. Houzar , 73. M. Blažko - 22. J. Kružík , 59. P. Tuna
0

Na další domácí zápas se chystali hráči Batelova, kteří hostili v poslední době trápící se Brtnici. Batelov na domácím hřišti umí a body zde ztrácí málokdy. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání, poté převzali iniciativu domácí a byli mírně lepším týmem. Nervózní zápas nakonec přinesl 5 branek, dvě červené karty a některé diskutabilní výroky rozhodčích. Domácí doma opět neztratili a radovali se z výhry 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas přinesl dvě branky

První minuty úvodního dějství se nesly ve znamení opatrnosti. Domácí se snažili kombinovat a hledat škvíry v hostující defenzivě, ta ale působila kompaktně a nepouštěla domácí do šancí. Domácí hráči měli několik náznaků šancí, ale kupodivu udeřilo na opačné straně hřiště. Domácí záloha ztratila míč, ten si ve 22. minutě navezl do vápna Jan Kružík a levou nohou vypálil takovým způsobem, že Kaňkovský byl naprosto bez šance - 0:1. S domácími to pochopitelně zamávalo, nic nenasvědčovalo do té doby tomu, že by měli inkasovat. Za deset minut už však "přišli k sobě" a vyrovnali. V probíhající 33. minutě ukázal smysl pro předvídavost kapitán domácích Zbyněk Koreš, který využil špatně zahrané malé domů, vypíchl míč gólmanovi a s klidem uklidil míč do sítě, 1:1. Zbytek poločasu nabídl klidné tempo, bez výraznějších šancí.

Druhý poločas okořenily branky i červené karty

Druhý poločas začali domácí opět aktivněji, hosté čekali na brejky a vycházeli ze zajištěné obrany. V úvodních pěti minutách druhého poločasu přečkali hosté několik závarů a rohových kopů, Miroslav Marek dokonce trefil tyč Sýkorovy branky, ale skóre se měnilo až v 53. minutě. V evápně hostů nastala skrumáž, míč se vykutálel na hranici vápna, tam si zkušeně počkal matador Michal Houzar, který nenechal nikoho na pochybách, že s takovými situacemi naložit umí - 2:1. Z vedení se domácí ale neradovali příliš dlouho, neboť za dalších šest minut hosté vyrovnali. Vystihli chybnou rozehrávku domácích, několikrát si vyměnili míč a Aleš Frolda nahrával, na konci akci byl Pavel Tuna, který pohotově vyrovnal na 2:2. Domácí se však nepoloží a nadále chtějí urvat všechny tři body, ostatně jak je jejich zvykem v domácím prostředí. V 73. minutě se jim to také povede. Michal Houzar vyhraje v pokutovém území důležitý hlavičkový souboj, čímž vytvoří střeleckou pozici pro Mariána Blaška, který neváhá a skóruje! 3:2. Od 78. minuty se na hřišti děly spíše nefotbalové věci. V této minutě po jednom z faulů protestuje Pavel Tuna tak vehementně, že mu rozhodčí ukazuje žlutou kartu za protesty. Jelikož Tuna již jednu žlutou kartu měl ze 17. minuty, musí předčasně opustit hřiště. Hosté od této doby prakticky rezignovali na zvrat v zápase, na hřišti se přitvrdilo, spíše než aby se hrál fotbal, vítězily diskuze s rozhodčím. V 93. minutě se pak odehrál incident, který na hřišti nemá co dělat. Aleš Frolda byl faulovaný na půlce hřiště, Hradecký se mu šel za svůj přestupek omluvit, ale místo přijetí omluvy inkasoval od Froldy ránu pěstí a šel k zemi. Nikoho nepřekvapilo, že šel okamžitě pod sprchy. Tímto smutným momentem také zápas skončil a domácí se radovali z výhry 3:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek, obránce: "Viděli jsme kvalitní utkání, ve kterém se hosté spíše bránili. Týmový výkon celého mužstva. To, co se dělo na hřišti v závěru utkání, na hřiště určitě nepatří. To ale panu Froldovi jistě vysvětlí na disciplinárce. "

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček, obránce: "Rozhodně se nechci vymlouvat na rozhodčí, naše červené karty byly naprosto oprávněné a zasloužené. Ale je škoda, že rozhodčí nenastavil stejný metr i na druhé straně, kdy domácí měli za tvrdé fauly inkasovat také červenou kartu. Nám se díky vyloučením rozrostla "marodka". Doufám, že do dalšího zápasu se Ždírcem se naše marodka ztenčí a my konečně uhrajeme solidní výsledek."



Sestavy


1. FC Batelov
O. Kaňkovský [-] - D. Ramach [-] , T. Hron [-] , Z. Poledna [-] , M. Zima [-] (68. J. Hradecký [-] ) - L. Kapoun [-] , M. Houzar [-] , K. Havlíček [-] , M. Marek [-] (68. L. Maňo [-] ) - M. Blažko [-] (78. O. Beseda [-] ) , Z. Koreš [-]

TJ Sokol Brtnice
F. Sýkora [-] - T. Smolík [-] , M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] , Z. Brussmann [-] - P. Tuna [-] , J. Zelený [-] , P. Kružík [-] , T. Doležal [-] - J. Kružík [-] (86. I. Dostál [-] ) , A. Frolda [-]

ŽK: 73. M. Houzar , 78. M. Blažko , 80. J. Hradecký - 17. P. Tuna , 65. A. Frolda , 78. T. Doležal , 85. Z. Doležal . ČK: 78. P. Tuna , 90. A. Frolda .
Hráči zápasu: M. Houzar , Z. Koreš - Z. Doležal .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.