Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Havlíčkova Brodu utrpělo výhru


Branky


0

Do havlbrodu zavítalo béčko Herálce a favorita řádně potrápilo .......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rozjížděli pomalu

Do prvního poločasu vstoupili aktivně hosté a hned v úvodu se jim po brejkové akci povedlo vstřelit první branku Jiřím Bínou. Hosté poté i nadále napadali rozehru domácích vysoko na útočné polovině a domácímu favoritovi to vůbec nevonělo. Ve hře domácích bylo oproti zvyklosti obrovské množství zkažených přihrávek, k tomu se připojil výborný výkon brankáře Nermuta a tak do poločasu domácí pouze vyrovnali zásluhou Zimpricha.

Domácí v druhé půli střelecky zabrali

V druhé půli domácí přeci jenom hru alespoň částečně zpřesnili a v 58. minutě je do vedení poslal Udržal. Hosty v dalším průběhu druhého poločasu podržel brankář Nermut ale i oni nebezpečně hrozili z brejkových situací, takže se musel činit i brankář domácích Standa Duben. V závěru utkání se za domácí ještě trefili Kuchta a Klofáč, na 2:3 za hosty opětovně snižoval aktivní Jiří Bína.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Petr Uhlíř trenér domácích: Dnes se mi nehodnotí lehko, k zápasu jsme přistoupili lehkovážně a vyrobili neuvěřitelné množství chyb. I když jsme zápas dotáhli do vítězného konce, tak nemohu být spokojen. Chválím oba brankáře, jak domácího Dubna, tak hostujícího Nermuta.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - R. Vrba [-] , P. Karlík [-] (46. T. Udržal [-] ) , M. Fišer [-] - J. Pabousek [-] , P. Uhlíř [-] , T. Tůma [-] , P. Fialka [-] , P. Kuchta [-] - R. Němec [-] (46. M. Klofáč [-] ) , J. Zimprich [-]

TJ Sokol Herálec B
P. Nermut [-] - P. Vašák [-] , A. Žáček [-] , M. Král [-] , J. Bína [-] , P. Najbrt [-] , S. Komůrka [-] , L. Filínský [-] , M. Kovařík [-] , V. Ulrich [-] , F. Dobrovič [-]

Hráči zápasu: S. Duben , T. Udržal - P. Nermut , S. Komůrka , J. Bína .
Místo: Umělá tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ZEMAN Roman (N), KRÁL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.