Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Mírovky stále bez bodu


Branky


0

V Mírovce místní béčko hostilo vedoucí celek soutěže z Vísky ........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

První poločas se hrál celkem vyrovnáný zápas s mírnou převahou hostí ale spoustou nepřesností uprostřed hřiště. Hosté měli v první části několik střeleckých příležitostí ale byly řešeny vždy hodně zbrkle buď velkou ranou vedle nebo vysoko nad branku. První gol přišel po hrubce hostů v 41. minutě, k míči se dostal Heřmánek, který poslal kolmou přihrávku středem hřiště rozběhnutému Bradáčovi, ten se prosadil přizemní střelou na vzdálenější tyč. Vedení domácích ale netrvalo dlouho, po čtyřech minutách hosté zahrávali rohový kop a útočník Vísky Daniel Kufr uklidil hlavičkou míč do branky.

Krupička nasázel hatrick za poločas

Druhý poločas začal tlakem domacích, ke změně skore však došlo na druhé straně. Hostující Krupicka šel sám na golmana a bez větších potíží ho překonal, psala se 62. minuta. Domácí se poté tlačili dopředu za vyrovnáním ale hosté hrozili z brejkových situací.  Jedna taková přišla v asi v 76. minutě, kdy do otevřené obrany pronikly dva hostující hráči a Krupicka svým druhým golem zvýšil vedení na 3:1. Další brejk v 85. minutě zakončil opět Krupička který tak završil svůj hatrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka B
Pavel Rázl hráč Mírovky B: Soupeř z Vísky byl v druhé půli produktivnější a přesnější. To rozhodlo.

Sokol Víska
Radek Křivský trenér Vísky: V úvodu se nám opět nedařilo proměňovat šance a tak první gól utkání vstřelil důrazně hrající soupeř. Naštěstí se nám podařilo do přestávky vyrovnat a v druhé půli skóre otočit. Chtěl bych ocenit celý tým za bojovnost a vyzdvihnout střelce třech branek Krupičku.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka B
J. Beděra [-] - J. Bouchner [-] (12. P. Beneš [-] ) , J. Bradáč [-] , M. Drdla [-] , L. Velfl [-] , P. Peca [-] , M. Kohout [-] , B. Švec [-] , P. Dvořák [-] , P. Rázl [-] , P. Heřmánek [-] (67. I. Pylypenko [-] )

Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Málek [-] , J. Šlechta [-] , R. Grund [-] , D. Čermák [-] - J. Krupička [-] , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] (80. P. Málek [-] ) - D. Kufr [-] , L. Fikar [-] -

ŽK: 89. J. Bradáč .
Hráči zápasu: J. Bradáč - J. Krupička .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 65. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - NETOPILÍK Michal (N), ČAPEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.