3:4
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska potvrdila roli favorita


Branky


20. M. Pecha , 36. M. Pecha , 84. M. Pecha - 5. R. Klouda , 16. P. Lacina , 29. D. Kufr , 80. P. Lacina
0

Ve Vepřové se střetli domácí borci s favoritem soutěže týmem Vísky .........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo vidět hodně branek

 

V prvním poločase začali aktivněji od první minuty hosté. Už v 5. minutě se po přihrávce za obranu prosadil proti domácímu brankáři Klouda a bylo to 0:1. V 16. minutě zvyšoval na 0:2 Lacina, když na vápně obešel obránce a přesnou střelu umístil k tyči. Ve 20. minutě se ze své první šance prosadila i domácí Vepřová, Pecha se ocitl sám před brankářem a neměl problém uklidit míč do sítě. Hosté však dokázali rychle odpovědět a zvýšit náskok na 3:1. D. Kufr dostal opět přesnou přihrávku za obranu domácích a tváří v tvář brankáři si poradil. Ale domácí nehodili flintu do žita a opět se jim povedlo rychle snížit, po sérii nepřesností se v 36. minutě podruhé prosadil Pecha, rychlou střelou na zadní tyčku. A tak se šlo do kabin za stavu 2:3.

 

Domácí dokázali zápas zdramatizovat

 

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se po snížení v první půli vrátili zpět do zápasu a hosté z Vísky znervózněli. Kolem 75. minuty se do obrovské šance dostal střídající R. Hýbl, po přízemním centru z pravé strany jeho pohotovou střelu ale brankář domácích skvěle vyrazil. Na branku se čekalo do 80. minuty, to z vápna vystřelil Lacina, jeho střelu lehce přizvedl domácí obránce a brankář domácích neměl šanci zareagovat. Domácí v závěru ještě stihli po jedné standardní situaci zápas zdramatizovat, když v 84. minutě dovršil hatrick skvělí Pecha. Víska už si ale jednobrankový náskok do konce zápasu pohlídala.



Ohlasy k zápasu



Sokol Víska
Radek Křivský trenér Vísky: Vstup do zápasu jsme měli excelentní, v 16.min jsme vedli 2:0. Ovšem, to nás asi právě příliš ukolébalo, naopak domácí začali hrát aktivněji a dokázali dát rychle kontaktní gól. Od té doby byl zápas vyrovnaný, hrál se pro diváka atraktivní fotbal s šancemi a góly na obou stranách, s nábojem až dokonce.



Sestavy


SK Vepřová
Z. Lacina [-] - L. Šmerous [-] , J. Lacina [-] (77. J. Ondráček [-] ) , M. Pecha [-] , J. Voda [-] , J. Koubek [-] , T. Stejskal [-] , O. Kolouch [-] , J. Urban [-] , V. Pecha [-] , A. Stejskal [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - J. Málek [-] , D. Čermák [-] , R. Klouda [-] (61. R. Hýbl [-] ) , J. Šlechta [-] , R. Grund [-] - J. Krupička [-] (85. P. Málek [-] ) , L. Málek [-] (69. M. Hýbl [-] ) , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] - D. Kufr [-] -

ŽK: 51. M. Pecha .
Místo: Víska. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUTIL Petr - NĚMEC Martin (N), KŘIVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.