R. Zych 64.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Bělá poprvé brala body na hřišti soupeře


Branky


0

Hosté se poprvé v sezoně dočkali bodového zisku na venkovním hřišti. To Šlapanov poprvé na domácí půdě padl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyučili domácí v produktivitě

Hosté začali s velkou bojovností a důrazem a domácí to zaskočilo a nedokázali se jejich hře přizpůsobit. Utkání bylo vyrovnané, domácí byli o něco fotbalovější a hosté bojovnější. Šlapanovu se povedly dvě pěkné akce, ale selhal v zakončení. Ve 29. minutě zahrávali hosté trestný kop a z dorážky Marka Pleskače se ujali vedení - 0:1. V blížícím se konci poločasu se domácím povedla pěkná akce po pravé straně, ale znovu selhali v zakončení.

Po změně stran pokračoval stejný scénář

Ve druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnaném utkání. Šlapanov přidal na bojovnosti, ale Bělá se nezůstávala pozadu. Bojovalo se tak především ve středu hřiště. V 64. minutě zahrávali domácí rohový kop. Odražený míč se dostal před velkým vápnem k Zychovi a ten s otočky levačkou mířil přesně k tyči a bylo srovnáno - 1:1. Domácí po vyrovnávacím gólu ještě zařadili vyšší rychlostní stupeň, ale Bělá naopak hrozila z brejků. V 79. minutě měl velkou šanci Schafferhans, když utekl obraně, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. A tak udeřili hosté. V 81. minutě po centru míč proskákal až k volnému Marku Pleskačovi a ten svou šanci proměnil - 1:2. Domácí se ještě snažili, ale jejich možnosti se mezi tyče nevešly, a když už ano, tak trefily obětavé obránce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér Šlapanova: „Utkání se nám moc nepovedlo. Hosté hráli hodně bojovně a my neměli klid na kloudnou rozehrávku. Hodně jsme kazili přihrávky, na které jsme neměli klid. Přesto se nám povedlo pár pěkných akcí. Měli jsme asi pět šancí, ze kterých se musejí dávat branky. Hosté měli dvě a ty proměnili. Když nedáme branky, tak vyhrát se nedá. Hosté si za bojovnost minimálně bod zasloužili. Že mají tři je naše nemohoucnost proměnit šance a jejich dobrá efektivita, kterou nám předvedli.“

FK Česká Bělá
Bohumír Frühbauer, vedoucí mužstva: „Měl jsem z utkání strach, přece jenom nedělní dopolední utkání jsou specifická a po sobotních oslavách na tom někteří hráči nebyli moc dobře. Ale musím uznat, že dneska to odehráli poctivě a bojovně a přiklonilo s k nám i trocha nezbytného štěstí. Je fakt, že domácí zahodili docela dost šancí, ale to se i nám v některých utkáních podařilo. Myslím, že zápas byl zbytečně vyhecovaný a je štěstí, že ho pískal dobrý rozhodčí Vojtíšek.“



Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - P. Dobrovlný [-] , Z. Vacek [-] , M. Drahoš [-] , M. Švajka [-] - D. Šimek [-] , A. Turenič [-] , R. Zych [-] , R. Schafferhans [-] - R. Podrázký [-] (46. R. Pustina [-] ) , M. Průša [-] (62. R. Glózl [-] )

FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , M. Klimeš [-] , T. Pohlreich [-] - J. Pleskač [-] (46. P. Rosický [-] ) , V. Pleskač [-] , M. Pátek [-] (88. V. Zadina [-] ) , L. Sobotka [-] - M. Pleskač [-] , P. Rakušan [-] (74. Z. Benc [-] )

ŽK: 31. Z. Vacek , 56. M. Drahoš , 83. R. Pustina - 31. J. Pleskač .
Hráči zápasu: R. Zych - M. Pleskač .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.