J. Vondrák 40. (p.)
J. Vondrák 67.
P. Srb 84.
3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka dvou týmů ze středu tabulky skončila remízou!


Branky


40. J. Vondrák (p.) , 67. J. Vondrák , 84. P. Srb - 10. M. Pažout , 29. M. Merva , 61. M. Pažout
2

Sobotní utkání mezi Divišovem a Dolnobousovským SK skončilo remízou 3:3. I přes to, že hosté dvakrát vedli, Pavel Srb v 84. minutě zajistil domácím alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli první poločas lépe

Domácí první zápas sezóny nezvládli a prohráli vysoko 4:1. Hosté naopak první match v letošní sezóně zvládli dobře a zvítězili těsně 2:1. Oba týmy tedy do zápasu vstupovaly s jinou psychickou pohodou. Větší pohoda, která byla na straně hostí se projevila i v zápase, protože hned v 10. minutě šli do vedení díky Michalovi Pažoutovi. Dolnobousovský měli více ze hry a svého soupeře mačkali a hrálo se převážně na půlce domácích. Po půl hodině hry to už bylo o dvě branky, kdy se trefil Milan Merva. Po druhém gólu se domácí přeci jen trochu probrali a začali hrát více dopředu a přineslo to ovoce. Ve 40. minutě totiž hlavní rozhodčí Ondřej Bekešský nařídíl pokutový kop a ten bezpečně proměnil Jan Vondrák. Do kabin se tedy šlo za satvu 1:2 z pohledu domácích.

 

Divišov se nevzdal do poslední minuty

Druhý poločas byl prvních 20. minut spíše taktický boj a viděli jsme více soubojů než pohledný fotbal. V 61. minutě se ovšem do velké šance dostal Michal Pažout a poslal tak hosty opět do dvoubrankového vedení. Dolnobousovský sice vedl znovu o dvě branky, ale pouze na 6. minut, pak si totiž vzal slovo opět Jan Vondrák, připsal si druhý gól a snížíl tak znovu na rozdíl jediné branky. Divišov dostal novou krev do žil a a svého soupeře přehrával. Už to vypadalo, že i přes velký tlak domácích si hosté odvezou všechny tři body. To by ale na hřišti nesměl být Pavel Srba, který v 84. minutě vyrovnal na 3:3 a na stadionu, kde bylo okolo 150 diváků mohla propuknout euforie. Zápas tak skončil 3:3 a týmy se tak dělí o body. 



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - L. Rozsypal [-] , M. Vašírovský [-] (74. F. Šmíd [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] , L. Janovský [-] (86. Š. Kruťa [-] ) , J. Blažíček [-] , M. Hanuš [-] , M. Vondrák [-] , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-]

Dolnobousovský SK
R. Gereg [-] - P. Ježek [-] , P. Kubeček [-] , T. Šolc [-] - A. Pavliš [-] (58. J. Šolc [-] ) , J. Kasal [-] (78. M. Polák [-] ) , M. Merva [-] , P. Vynikal [-] , F. Klíma [-] - M. Pažout [-] , A. Donát [-] (86. O. Klíma [-] )

ŽK: 64. J. Blažíček - 34. P. Vynikal .
Hráči zápasu: J. Vondrák - M. Pažout .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - TRUMPUS Zbyněk, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Jan Páník
Tip experta: výhra domácích

Dva velmi vyrovnané celky a v tomto utkání bude hrát velkou roli štěstí, které bude na straně domácích.

Tip: výhra hostů