0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice smetly Čelákovice 4 góly a jsou stále neporažení


Branky


28. L. Mezei , 64. M. Bureš , 67. P. Hochman , 90. M. Bureš
2

Průhonice přijely do Čelákovic jako favorit a také se to potvrdilo, i přes vyrovnanou první půl hodinu hry hosté vyhráli vysoko 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čelákovice k zápasu nepřistoupily dobře.

Domácí první zápas sezóny nezvládli a prohráli ho těsně 1:0. Tentokrát je čekal minimálně stejně kvalitní soupeř a to Spartak Průhonice. Ty naopak svůj první zápas zvládli skvěle a vyhráli ho 3:1. Čelákovice věděly, že je čeká opět tým z horních pater tabulky, ale i přesto začátek zápasu nezachytili a už od prvních minut bylo znát, kdo v dnešním utkání bude tahat za kratší konec. Hosté v prvních 25. minutách byli aktivnějším týmem a svého soupeře měli převážně na jejich polovině hřiště. Už to vypadalo, že první půl hodina bude bezbranková, ale v 28. minutě se dočkali své odměny, kdy se prosadil Lukáš Mezei a poslal tak Spartak do vedení. I přes první obdržený gól se Čelákovice neprobraly a většina jejich útočných akcí skončila na velkém vápně a k většímu ohrožení branky se nedostali.

 

 

Michal Bureš s Petrem Hochmanem zařídili klidný 2. poločas.

 Do 2. poločasu domácí vstoupili s jednou změnou v sestavě, kdy odešel Jiří Dalekorej a nastoupil Lukáš Haloun. Tato změna, ale žádné výrazné zlepšení nepřinesla do hry Čelákovic. Hosté hráli co potřebovali a v 64. minutě odskočili do vedení o 2 branky, zásluhou Michala Bureše. To ale zdaleka nebyla vše. Za 3. minuty se do mohli do hry vrátit domácí a zápas zdramatizovat, ale nakonec jejich šance skončila pouze na tyči a z protiútoku udeřili opět hosté, konkrétně Petr Hochman. Na tabuli svítilo skóre 0:3 z pohledu domácích a o zápasu bylo téměř rozhodnuto. Čelákovice už nenašly sílu na snížení výsledku a v 90. minutě si druhou branku v tomto utkání připsal Michal Bureš a mohl tak se svým týmem slavit vysoké vítězství a další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Union Čelákovice
Skuhravý (Trenér) : ¨ Hodnocení naprosto jednoduché, soupeř byl celý zápas jasně lepší. My jsme k tomu utkání přistoupili vlažně a po prvním gólu jsme se nedokázali dostat do hry. Soupeř byl více na balónu a vytvářel si více šancí, ukázal svoji kvalitu, kterou my takovou nemáme. Bojovnost od nás v celém utkání taky nebyla taková, jakou bych si představoval. Tento zápas nám hrubě nevyšel a Průhonice zaslouženě vyhrály.:

Spartak Průhonice
Rudolf Kahle (trenér) : ¨ Tak samozřejmě na začátek sezóny se potýkáme s obměnou kádru, změnili jsme i rozestavní oproti minulému zápasu, hráli jsme vzadu na tři a myslím si, že to bylo ku prospěchu. Hřiště bylo kvalitně připraveno, to si myslím, že nám také pomohlo. Po prvním poločase jsme sice vedli jen 1:0, ale myslím si, že jsme mohli vést i trochu víc. Ve druhé půli se kluci zlepšili a myslím si, že jsme to v klidu dohráli. S druhou půlí jsem byl spokojenej a kluky chválím.:



Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - M. Arazim [-] , T. Havlát [-] , P. Nesládek [-] , B. Vacek [-] , J. Filip [-] , O. Kolovecký [-] , J. Dalekorej [-] (46. L. Haloun [-] ) , J. Kadeřábek [-] , P. Pánek [-] , V. Konečný [-] (71. L. Choura [-] )

Spartak Průhonice
P. Keseli [-] - L. Budějský [-] (73. A. Douda [-] ) , M. Chrobák [-] (76. J. Vosátka [-] ) , M. Bureš [-] , D. Bereš [-] (16. K. Dombi [-] ) , L. Mezei [-] , J. Frohna [-] , J. Neuberg [-] , P. Hochman [-] , Z. Jemelík [-] , P. Kotýnek [-]

ŽK: 18. B. Vacek - 89. J. Vosátka .
Hráči zápasu: P. Hochman , M. Bureš .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Mejzlík

Expert: Jan Páník
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím domácím, především díky síle domácího prostředí.

Tip: výhra hostů