2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Velmi zajímavý zápas byl k vidění v Pacově, kam přijel soupeř z Černíče. Hosté, kteří měli hned na začátku několik gólovek, které však nedokázali proměnit ,museli celý druhý poločas odehrát v deseti, ale i přesto zanechali na hřišti velmi dobrý dojem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku první půle rozhodla efektivita

Hosté z Černíče do zápasu vlítli jako vítr, do 9. minuty si stačili vypracovat tři gólovky, které však brankář Pacova J. Pachta všechny stačil zpacifikovat, podle slov hostů, předvedl i několik zázračných zákroků nohama. Projevilo se však velmi dobře známé pravidlo: Nedáš dostaneš. Hosté kopali roh, který však obrana domácích odklidila a z následné situace vznikl brejk po kterém v 10. minutě trestal L. Rybčák. V 18. minutě se hosté dožadovali penalty, ale rozhodčí nebyl stejného názoru. Ve 20. minutě přišla další šance domácích, kdy se tentokrát snažil D. Lovětínský přelobovat z dálky brankáře Pacova, ale míč šel mimo bránu. A tak znovu byli na řadě hosté, kteří přidali z protiútoku svůj druhý gól, znovu v podání L. Rybčáka. Ve 35. minutě přišel další šok pro hráče Černíče, kdy se nechal zbytečně vyloučit J. Anděl a je tak čekalo dohrávání zápasu v oslabení. I přesto ještě stihli do konce poločasu zahrozit, ovšem v cestě jim stál znovu gólman domácích.

 

I v deseti hráčích kvalitní výkon hostů

I přes to, že hosty čekal celý druhý poločas hry v deseti, byli nepatrně lepší v držení míče a kombinaci a v 57. minutě se jim konečně po mnoha šancích podařilo dostat míč do brány, kdy se o to postaral M. Borkovec. Domácí už měli pouze jednu velkou gólovku, kdy jejich útočník šel v 64.minutě sám na gólmana Černíče K. Nováka, ten však jeho pokus vykryl. Hosté stupňovali svůj tlak, gólového ocenění se však už nedočkali, zabránil jim v tom i stoper domácích, který ještě v 91. minutě vykopával míč z brankové čáry. Rezerva Pacova si tak doma ponechala všechny tři body i přes kvalitní hru hostů z Černíče, kteří za svou aktivitu slyšeli od domácích chválu.
 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Kerouš Jaroslav, kapitán TJ Slavoj Pacov B: Soupeř zdatný, zanechal velmi dobrý dojem. Do 20. minuty mohl rozhodnout o zápase, ale i tak si myslím, že to bylo vyrovnané utkání. Na závěr jsme se ještě báli o výsledek. Po taktikcé stránce to byl z naší strany dobrý výkon. Ze soupeře jsem byl opravdu překvapený, hráli dobře.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Takovýhle vstup do zápasu co hrajem, jsme ještě neměli. Ani snad v okrese jsme neměli takovouhle převahu a natož v deseti lidech. Kontrolovali jsme hru a hosté se pouze bránili.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - P. Gavrecký [-] , L. Rybčák [-] (90. J. Ježek [-] ) , R. Vítamvás [-] , M. Miskai [-] (75. J. Přibyl [-] ) , P. Hrobský [-] , M. Maršík [-] , M. Zíka [-] (68. M. Dvořák [-] ) , O. Svoboda [-] , P. Miskai [-] , J. Pražák [-]

TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] - P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] , M. Borkovec [-] - P. Novák [-] , J. Anděl [-] - M. Brom [-] (56. V. Benda [-] ) , J. Lacina [-] , M. Leitkep [-]

ŽK: 16. P. Miskai , 35. P. Gavrecký , 67. L. Rybčák , 80. O. Svoboda - 28. J. Anděl , 53. P. Novák , 89. K. Novák . ČK: 35. J. Anděl .
Hráči zápasu: O. Svoboda , L. Rybčák - M. Borkovec , M. Brom .
Místo: Pacov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.