Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


13. J. Žíla , 21. J. Žíla , 22. A. Dáňa , 25. L. Havel , 30. J. Žíla , 39. J. Žíla , 44. L. Havel , 45. J. Lóži , 67. J. Fic
0

Nevídané gólové představení bylo k vidění ve Štokách, kam zavítal Tis. Z boje o druhé místo se stal debakl pro hosty, kteří si nechali za první poločas vstřelit osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek za první poločas, to je vizitka střelců ze Štoků

V poli opticky herně celkem vyrovnané utkání avšak s jedním zásadním rozdílem a to, že domácí byli schopní vstřelovat branky. Hosté naopak dělali velmi hrubé chyby v defenzivě, které Štoky vždy rychlým přechodem trestali. Jako první se trefil J. Žíla ve 13. minutě. Po této brance se obrana Tisu rozsypala a soupeř už si s nimi dělal co se mu zachtělo. Ten samý hráč, který svým gólem odstartoval štocké tažení, dokázal vstřelit ještě 3 další branky, už to samo o sobě zní velmi hrozivě pro Tis. Od 13. minuty tedy pro domácí začali gólové hody, když následně jeden gól přidal A. Dáňa, dvakrát se trefil L. Havel a gól do kabin na konci poločasu vstřelil J. Lóži.

Ve druhé půli pro změnu padl už pouze jeden gól

Ve druhém poločase Štoky měli ještě několik šancí, urodila se však už jen jedna jediná a to z kopaček J. Fice v 67. minutě. Více zajímavého už k vidění nebylo a po výsledku prvního poločasu už bylo o vítězi rozhodnuto a zápas se pouze dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš, vedoucí TJ Sokol Štoky: V poli to bylo vyrovnané, hosté však hlavně v prvním poločase propadali hrozně v obraně. My jsme vždy rychlými přechody po jejich chybách vstřelili gól.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: Skóre je pro nás ještě po mnoha soupeřových šancí lichotivé. Nepoučili jsme se z pěti gólové facky v minulém zápase od Humpolce a dostali jsme druhou. Doufám, že tato nás už snad probere.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - T. Gleixner [-] , J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , J. Kubát [-] (51. D. Šprla [-] ) , L. Stehlík [-] , D. Kunc [-] (46. J. Fic [-] ) , M. Miksa [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - M. Mišta [-] , J. Bárta [-] , P. Benák [-] (18. B. Krajíček [-] ) - T. Chlad [-] , P. Sojka [-] , M. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] - J. Novotný [-] , J. Miřátský [-] (36. F. Radil [-] ) - V. Mareš [-]

ŽK: 5. J. Miřátský .
Hráči zápasu: M. Miksa , J. Žíla , T. Gleixner .
Místo: Štoky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - NÁPRAVNÍK Jan, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.