1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 11:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Štokům se po zápase, ve kterém nadělili výprask Tisu, nepovedl už druhý zápas, kdy v obou případech venku podlehli. Černíč tak doma napravila zaváhání z Lípy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Štoky do zápasu vstoupili lépe. Od začátku byli aktivnější a míč si ponechávali více na svých kopačkách. Po 15 minutách hry se konečně domácí probudili a hru vyrovnali. Také si dokázali vypracovat nějaké své šance, ale buď natrefili tyč branky domácích, nebo ji nedokázali trefit vůbec, takže asi z pěti svých gólových šancí se neurodila ani jedna. To bylo tedy z prvního poločase vše a nic vážnějšího už k vidění nebylo.

O výsledku zápasu rozhodl jediný gól

Do druhého poločasu naopak už vstoupili lépe domácí, kteří si začali znovu vytvářet své nadějné šance, ale opět v zakončování selhali. V 51. minutě Pavel Nováků krásou střelou trefil pouze břevno. Při další akci dával pod sebe míč znovu P. Novák, z následné střely však jeho spoluhráč trefil pouze gólmana. Ke vstřelení gólu jim nakonec museli Štoky pomoci, když centr Černíče hostující obránce chtěl dát gólmanovi, bohužel pro ně svou přuhrávku dal o něco kratší, čehož si všiml P. Novák a vběhl si pro něj, následně dokázal gólmana přehodit a poslat tak svůj tým do vedení. Po gólu domácí měli ještě mnoho šancí, uklidňující branku už však přidat nedokázali. V 89. minutě mohli hosté zkusit vyrovnat a odvést si tak alespoň bod, ale z trestného kopu hrubě přestřelili bránu. Černíč tak jednobrankové vedení udržala až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Naše výhra se rodila velmi těžce. Chyběli nám dva lidi a tak jsme museli doplnit béčkem. Zezačátku byli hosté lepší, my byli jaksi nervózní, poté jsme už hru dokázali vyrovnat. Neproměnili jsme mnoho šancí, soupeř mě trošku zklamal, moc příležitostí si nevypracoval, jelikož my jsme hráli zodpovědně.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: V poli byl zápas vyrovnaný, měli více šancí, které nedokázali využít. Gól padl až po naší chybě při špatné malé domů.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , D. Lovětínský [-] , M. Leitkep [-] , P. Novák [-] (90. F. Distel [-] ) - P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] - P. Novák [-] (85. O. Hes [-] ) , M. Borkovec [-] - D. Hajdík [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] (46. M. Prokš [-] ) , J. Žíla [-] , J. Holík [-] (46. T. Kubát [-] ) , D. Šprla [-] , J. Fic [-] (71. D. Kunc [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 13. P. Novák , 88. Z. Janoušek - 34. J. Lóži , 68. M. Miksa , 73. J. Žíla , 87. D. Kunc .
Hráči zápasu: P. Novák , P. Novák - M. Exner .
Místo: Černíč. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - ROSICKÝ Pavel, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.