2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé vítězství sezony vystřelil Budišovu opět Karel Nováček


Branky


0

Dva zápasy, čtyři góly, šest bodů, taková je zatím bilance týmu FC Budišov-Nárameč a to zejména díky produktivnímu Karlu Nováčkovi, který je zatím jediným střelcem svého týmu, když zaznamenal všechny čtyři branky. Třešť po minulé remíze s Novou Vsí tentokrát odjela bez bodu a nulou na kontu vstřelených branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase výrazně lepší a dvěma vstřelenými brankami to potvrdil kanonýr Karel Nováček, který se prosadil v 26. a 43. minutě. Nováček mohl zkompletovat i hattrick, ale ještě za stavu 0:0 v samostatném úniku neuspěl, když mu brankář Pešta nohou vypíchl míč. Do ojedinělé šance na straně hostů se dostal Kacafírek, který se ocitl sám za obranou, místo střely na bránu ale ještě volil přihrávku takříkajíc na nikoho.Druhý poločas už příliš oku lahodících akcí nenabídl. Hosté se mohli dočkat snížení, když Krejčí osamocen postupoval z boku na branku, ale s jeho střelou na přední tyč si v pohodě poradil Trnka v brance domácích. Budičov tak v pohodě udržel vedení až do závěrečného hvizdu a drží se vedoucí Vladislavi, když jediné tyto dva týmy mají po dvou kolech plný počet bodů. Třešť naopak spadla tabulkou na prozatimní desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér Budišova: Zasloužené vítězství a jsem rád, že jsme na pouť získali tři body a vyhráli i s čistým kontem.

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Podali jsme hodně ospalý výkon, nestíhali jsme soupeře dorážet ani napadat, sami jsme si téměř nic nevytvořili, špatný pohyb zejména v útoku, ani kombinační hra se nedařila. O poločase jsme museli hráčům trochu promluvit do duše, ale dá se říct, že ani ve druhé půli nás domácí do ničeho nepustili.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - M. Molnár [-] (82. L. Jura [-] ) , O. Kafka [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] (87. V. Beránek [-] ) , J. Pažourek [-] , M. Votoupal [-] , R. Hort [-] , Z. Veselý [-] , J. Hort [-] , L. Benda [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - M. Tausch [-] , O. Procházka [-] , J. Novotný [-] , T. Veselý [-] - Š. Rod [-] , M. Mareš [-] , J. Chalupský [-] , J. Gutwald [-] - P. Císař [-] (46. M. Krejčí [-] ) , L. Kacafírek [-] (46. P. Herkner [-] )

ŽK: 78. R. Hort - 78. M. Mareš , 86. J. Novotný .
Místo: Budišov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - ROSICKÝ Jakub, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.