2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava dokázala srovnat dvougólový náskok Rantířova


Branky


58. M. Čurda , 84. T. Simandl - 22. D. Oberreiter , 31. L. Kovačík (p.)
0

Želetava, která si v prvním kole připsala hubené jednobrankové vítězství nad Telčí, hrála i druhý zápas sezony doma, když tentokrát do Želetavy zavíral Rantířovský Ježek. Po prvním poločase vedli hosté o dvě branky a vypadalo to na zisk všech tří bodů, domácí ale během druhé půle vyrovnali a utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefy Oberreitera a Kovačíka určily vedení Rantířova

V prvním poločase se hra povětšinou odehrávala na půlce domácí Želetavy, hosté začali lépe a ve 22. minutě se dostali do vedení, když po pěkně kombinační akci po ose Karásek - Kubík - Oberreiter, se právě posledně jmenovaný pěkně uvolnil, proběhl mezi dvěma domácími obránci a z hranice šestnáctky technickou střelou placírkou k pravé tyči překonal bezmocného Mastného v bráně. Za dalších necelých deset minut bylo na hostující lavičce ještě veseleji, když v 31. minutě proměnil penaltu Kovačík. Té předcházel faul jednoho z domácích beků na pronikajícícho Oberreitera, když mu přišlápl špičky kopaček a rozhodčí Šťastný, který stál asi tři metry od inkriminovaného momentu nezaváhal a i přes mírné protesty domácích nařídíl pokutový kop. Do konce poločasu se žádná vážnější šance ani na jedné straně neurodila Rantířov tak šel do kabin s dvou brankovým náskokem.

Místo stavu 0:3 přišlo vyrovnání

Že na tzv. "Csaplárovském pravidlu", tedy, že vést 2:0 po poločase je nejhorší možný stav, možná něco bude, se v tomto utkání přesvědčili hosté z Rantířova. Na začátku druhého poločasu se dostali do tří vyložených šancí, z nichž zejména ta Oberreiterova volala po gólu. To když postupoval sám na gólmana, ale střelu mu umístil pouze do náruče, volala po gólu. V další nadějné situaci se chvíli po něm ocitl i Lupač, ale ani on nedokázal zvýšit na 0:3, protože vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Platnosti starého fotbalové pravidla "Nedáš, dostaneš", tak potvrdil domácí kapitán Martin Čurda, když v 58. minutě střelou podél brankáře snížil na 1:2. Domácí pak získali územní převahu a soupeře přehrávali. O konečné remíze 2:2 pak v 84. minutě rozhodl želetavský Simandl. Obrana hostů nedokázala v rohu hřiště odkopnout balon, domácí hráč nacentroval téměř od rohového praporku, balon se odrazil od tyče právě k Simandlovi a ten už neměl problém doklepnout míč do brány a srovnat tak stav zápasu. Želetava nakonec mohla brát všechny tři body, když se dvěma střeleckými pokusy prezentoval Vrbka, ale první jeho pokus dokázal zneškodnit Krupica v brance Rantířova a druhý pokus zamířil těsně mimo branku. Nakonec si tak oba týmy připsaly do tabulky jeden bod, pro Rantířov vůbec první v sezoně.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: V první půli byl lepší soupeř, my jsme kazili i jednoduché přihrávky a nemohli jsme se dostat do hry. Ve druhém poločase jsme byli o hodně lepší my a po zásluze jsme srovnali. Škoda jen, že jsme nepřidali třetí gól, ale remíza je vzhledem k průběhu zápasu zasloužená.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, trenér Rantířova: Před zápasem bychom bod z venku brali, po průběhu převažuje spíše zklamání. Hráče jsem o poločase nabádal, že vedení 2:0 neznamená vyhraný zápas, bohužel se to potvrdilo. Želetava měla v druhém poločase územní převahu, přehrávali nás, ale kdybychom dali na 3:0, věřím, že bylo rozhodnuto. Celý tým bych chtěl pochválit za bojovnost, v horkém počasí utkání poctivě odmakali.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Mastný [-] - O. Vyskot [-] , M. Kabelka [-] , D. Jičínský [-] , T. Polenda [-] - M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] (87. V. Jakeš [-] ) , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] - J. Smetana [-] (81. V. Čurda [-] ) , T. Simandl [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , L. Kovačík [-] , P. Pavlíček [-] , D. Vaněk [-] - J. Lupač [-] (90. J. Ščepka [-] ) , L. Kubík [-] , V. Karásek [-] (81. J. Vyskočil [-] ) , P. Šťastný [-] (70. P. Cibulka [-] ) - M. Vaňkát [-] , D. Oberreiter [-] -

ŽK: 22. M. Vrbka , 37. D. Jičínský , 87. O. Vyskot - 6. D. Vaněk , 18. P. Pavlíček , 55. L. Kubík , 58. L. Kovačík .
Místo: Želetava. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - ČEPL David, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.