M. Salák 45. (p.)
M. Salák 46.
T. Hadraba 89.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice i díky dvěma gólům Saláka porazili Telč


Branky


45. M. Salák (p.) , 46. M. Salák , 89. T. Hadraba
0
Hrotovice díky dnešnímu vítězství přeskočily svého soupeře v tabulce. Zápas rozhodly dvě Salákovy branky na konci první a na začátku druhého poločasu, pak už se utkání spíše dohrávalo. Hrotovice tak mají deset bodů a šesté místo v tabulce. Telč s osmi body klesla na desáté místo.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salák gólem do kabiny z penalty otevřel skóre

První poločas měli míč v moci častěji hosté, ale dokázali ho povětšinou dopravit pouze k pokutovému území, kde o něj přišli. Domácí na tom nebyli o mnoho lépe, ale přecejen se dostali k nebezpečnějšímu ohrožení branky soupeře. Misař v bráně Telče ale nemusel vytáhnout nějaký extra zákrok, aby si s jejich střelami poradil. Na konci poločasu zahrávala Telč roh, který ale skončil přímo v náruči brankáče domácích Slatinského, který jej ihned vykopl, míč si našel hrotovický Salák, který postupoval na bránu Telče. Havlík se ho snažil skluzem zastavit, ale rozhodčí po střetu těchto dvou hráčů nařídil pokutové kop a Havlíkův zákrok ocenil žlutou kartou. K exekuci penalty se postavil sám faulovaný Salák a poslal Hrotovice do vedení. Touto akcí také skončil první poločas.

Po příchodu z kabiny se Salák trefil znovu

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Chyba v rozehrávce ze středového kruhu vyústila ve zvýšení náskoku. Poslednímu z obránců hostů projel míč pod kopačkou, Salák byl už v náběhu a mohl tak postupovat sám na brankáře, nezaváhal a svou šestou brankou sezony upravil na 2:0 a bylo v podstatě rozhodnuto. Navíc v 76. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen stoper hostů Všohájek Jiří. Na poslední třetí branku domácím opět nahráli hosté skoro sami, střídající Hadraba nabídkou nepohrdl a stanovil v 89. minutě konečný výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Telč
Josef Jančo, vedoucí Telče: V prvním poločase rozhodčí pouštěl trochu tvrdší hru, tak nás domácí trochu pokopali, nechali jsme se trochu vybláznit, pak už jsme spíše mluvili než hráli. Na všechny góly jsme domácím prakticky nahráli, takový trochu zápas blbec.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] (74. M. Holoubek [-] ) , S. Hutař [-] , M. Růžička [-] , J. Novák [-] - M. Blatný [-] , L. Škoda [-] - M. Salák [-] (79. Z. Bláha [-] ) , P. Fukal [-] (76. T. Hadraba [-] ) - P. Furiš [-] , M. David [-]

SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] (70. M. Švec [-] ) , J. Všohájek [-] , L. Nosek [-] , J. Kratochvíl [-] (51. D. Všohájek [-] ) - R. Nechvátal [-] , T. Havlík [-] , J. Nerad [-] , D. Smejkal [-] - J. Jančo [-] , R. Hejda [-]

ŽK: 20. M. Salák , 73. M. Růžička - 45. T. Havlík , 49. R. Hejda , 54. D. Smejkal , 72. J. Všohájek , 84. L. Nosek . ČK: 76. J. Všohájek .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUDÍN Jan - NOVOTNÝ František, JURKA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.