3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Havlíčkova Brodu slaví první výhru


Branky


11. M. Němec , 23. A. Rokos , 26. M. Němec - 42. M. Neumann
0

Souboj týmů ,kterým se zatím nedaří moc bodovat a nachází se v tabulkovém podpalubí byl dnes k vidění v Havlíčkově Brodě. Ani jeden tým před tímto duelem ještě neokusil vítězství. Domácí však po zlepšeném výkonu v minulém kole, kdy dotáhl k remíze ztracený zápas v Humpolci byl v domácím prostředí favoritem. A tak také do utkání vstoupil - za první půlhodinu si vypracoval tříbrankový náskok, který si pak v průběhu zápasu pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli prvních 35 minut, hosté posledních deset

Broďáci se od úvodu do svého soupeře zakousli a šli si za premiérovou výhrou v KP. Hned po čtyřech minutách byli blízko brance.  M. Němec zatáhl po levé straně, poslal pod sebe na T. Teplana a ten Klubala překonal. Míč však stihnul odkopnout obránce hostů. Oba si to vynahradili o sedm minut později. Teplan uzmul balón váhajícímu obránci, posunul na M. Němce a ten otevřel skóre 1:0. Další branku přidali domácí v 18. minutě, ten ale nebyl pro ofsajd uznán. Domácí pokračovali v aktivitě a ve 23. minutě se dočkali podruhé. Aleš Rokos so navedl míč ze strany na střed a ranou z 20 metrů překonal K. Klubala. Úvodní půlhodina patřila jednoznačně Brodu, což ještě ve 26. minutě podtrhl svojí druhou brankou v zápase M. Němec – 3:0. Jaroměřice zahrozili poprvé před Kubátem až ve 35. minutě, ale chybu domácího Soukala nepotrestaly. Přesto se však ještě před koncem poločasu dočkaly snížení. Rokos ztratil ve 42. minutě míč, ten se rychle dostal až na osamoceného M. Neumanna, který přeloboval vybíhajícího Kubáta. 

Domácí si vývoj utkání pohlídali

Druhá půle se nesla ve znamení domácí optické převahy, ovšem již bez gólových momentů. V 50. minutě dobře pálil domácí Tuhý, míč šel těsně vedle šibenice. V 54. minutě se po sraženém přímáku dostal k opakovanému centru Vendl, po němž se míč odrazil za hranici vápna k Molákovi. Jeho střelu však hosté srazili na roh. Domácí i nadále hosty přehrávali. V 60. minutě přišla série rohů, ale Brod z nich nic nevytěžil. Hned nato tečoval centrovaný míč domácí kapitán Novotný - Klubal byl na místě.  Jaroměřice se pořádně osmělily až v 70. minutě, ale špatnou nahrávkou si sami slibný protiútok zkazily. Poslední větší vzruch přinesla kombinace nejaktivnějších domácích hráčů Vendla s Němcem, ale ten byl tísněn obráncem a k zakončení se tak nedostal. Brodská rezerva si připsala zasloužené vítězství, hosté z Jaroměřic toho moc nepředvedli a propadli se na poslední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ondřej Pavlas, předseda FC Slovan Havlíčkův Brod: Chtěli jsme konečně vyhrát a bylo to myslím na hřišti znát. Skoro celou první půlku jsme dobrým pohybem hosty k ničemu nepustili a oni jen odkopávali balóny. Deset minut před pauzou jsme běhat přestali a pustili soupeře do hry. V druhé půli jsme si kombinační hrou na polovině soupeře výsledek pohlídali. Škoda, že jsme nepřidali další branky..

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: V 35. minutě jsme byli zralí na ručník. Pak jsme se trochu do zápasu vrátili, ale to spíš nás tam domácí pustili. V druhé půli si to domácí dobře pohlídali a do ničeho nás nepustili. Doplácíme na úzký kádr hned od úvodu soutěže a to nevěstí nic dobrého..Stačí aby nám vypadl kvůli trestu hráč jako je Pavel Čermák a hned máme obrovské problémy sami se sebou!



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - J. Molák [-] , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] , M. Němec [-] - T. Vendl [-] , J. Tuhý [-] , L. Burjetka [-] (46. J. Horn [-] ) , V. Halák [-] - T. Teplan [-] (84. L. Sůva [-] ) , A. Rokos [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , Z. Karásek [-] - F. Svoboda [-] , M. Křivánek [-] , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-] - M. Neumann [-] , D. Hověz [-]

Hráči zápasu: M. Němec , T. Vendl .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.