Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná otočila zápas s Okříškami a poprvé vyhrála


Branky


0

Nedělní porce šesti utkání pokračovala odpoledne také ve Stáji, kde se představila domácí Polná. Ta zatím nevyhrála, ačkoliv například minule v Bíteši k tomu měla hodně blízko. Určitě tak chtěla dnes na popáté uspět, ale Okříšky, které ji dnes čekaly nepatří na podzim k nejlehčím soupeřům! Na třetí pozici měly před zápasem 8 bodů a ještě v tomto ročníku neprohrály. A úspěšnou sérii chtěly dnes prodloužit. Po prvním poločase to také na to vypadalo, ale domácí předvedli v druhém poločase skvělý obrat a z 1:2 otočili na vítězných 3:2. Polná tak poprvé v sezoně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná začala dobře, do kabin šli však spokojenější hosté

Domácí Polná začala od podlahy, bylo vidět, že Sapeláci chtějí konečně vyhrát. Již v 9. minutě vyslal M. Zamazal po pravém křídle Filipa Dvořáčka a ten poslal střílený centr do malého čtverce, který skluzem uklidil do sítě Pavel Matějíček 1:0. Vedení domácímu týmu však nevydrželo dlouho.  Ve 22. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém si Petr Takács nešťastně umístil míč do šibenice vlastní branky – 1:1, autorem byl určen T. Dočkal. Sapeláci byli pochopitelně opaření a v 27. minutě mohli znovu inkasovat, hosté  však překopli z výhodné pozice branku P. Koubka . Varování  hostů domácí nebrali vážně, a tak přišla 32. minuta, kdy hráči Okříšek před šestnáctkou zakombinovali a pěknou střelou obstřelem z 16 metrů překonal  Koubka Vít  Bastl – 2:1. Polná se ke konci poločasu oklepala a tlačila se za vyrovnáním –  v  38. minutě vystihl Jakub Szabó zpětnou přihrávku obrany hostí, gólman Fiala však svůj tým zachránil. O minutu později centroval Filip Dvořáček, hlavička Ondry Záškody se mezi tyče nevešla. Hosté šli do kabin spokojenější.

Polná zápas po zásluze otočila

I úvod druhého poločasu patřil domácím, ve 48. minutě Pavel Matějíček skvěle vyslal přihrávku mezi beky na  J. Szabóa a ten nedal gólmanu Fialovi šanci 2:2. O chvíli později se ocitl ve výborné pozici Pavel Matějíček, jeho křížná střela šla těsně mimo soupeřovy branky. Domácí se i nadále hnali za třemi body. V 57. minutě Petr Barák vybojoval míč v pokutovém území Okříšek, přihrál Pavlu Matějíčkovi a ten vstřelil gól, který však  sudí neuznali pro faul P. Baráka.  Po hodině hry se dvakrát v rozmezí dvou minut dostal do zakončení Petr Barák, ale obrana hostí situaci zvládla. V 77. minutě pálil Filip Dvořáček, jeho střela byla zablokována. O minutu později centoval Filip Dvořáček a Tomáš Reiterman hlavou minul branku. O chvíli později se připomněli hosté -Petr Koubek  však včasným vyběhnutím jedinou šanci hostí v druhé půli uhasil. V 83. minutě vygradoval domácí tlak ve vítěznou branku:  Filip Dvořáček vypálil z hranice šestnáctky, gólman Fiala střelu vyrazil a J. Szabó rybičkou posílá míč do sítě – 3:2. V 90.minutě ještě mohl zvýšit Pavel Matějíček, ale Fiala jeho nájezd zlikvidoval. Polná tak doslova vydřela první podzimní vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Chtěli jsme již konečně zvítězit a šli jsme si za tím od začátku. První půle i přes dobrý začátek však nebyla ideální, ale nakonec zápas skončil vítězstvím našeho týmu, které jsme si za zlepšený výkon v druhém poločase zasloužili!

SK Huhtamaki Okříšky
Martin Mašek, asistent trenéra Okříšek: Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme byli lepší my a zaslouženě šli do vedení. Ve druhém jsme bohužel brzy inkasovali a domácí to nakoplo, od té doby byla Polná lepší. Remíza by asi byla spravedlivější, ale fotbal je o gólech a soupeř dal o jeden více.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] , M. Zamazal [-] - O. Záškoda [-] (46. J. Vacek [-] ) , M. Brnický [-] , P. Matějíček [-] , F. Dvořáček [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-] (86. P. Fišer [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Dočkal [-] , J. Brabenec [-] , Z. Ryšavý [-] , O. Benda [-] - L. Rampír [-] (83. R. Ryšavý [-] ) , J. Jůza [-] , M. Zeman [-] (73. P. Molák [-] ) , M. Dočekal [-] (88. J. Ježek [-] ) - P. Dubský [-] , V. Bastl [-]

ŽK: 53. T. Reiterman - 48. T. Dočkal , 50. J. Brabenec , 59. M. Zeman .
Hráči zápasu: P. Matějíček , J. Szabó - O. Benda .
Místo: Stáj. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dvořák Jan - Čamra, Machač.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.