2:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec nejprve daroval Jaroměřicím náskok, pak je marně stíhal


Branky


0

V Herálci se dnes potkal aktuálně předposlední tým s posledním. Domácí Herálec ani poslední Jaroměřice zatím na podzim moc důvodů k úsměvu nemají. Prvně jmenovaní mají jen tři body za domácí výhru nad Chotěboří a minulá porážka v Humpolci byla již čtvrtou v sezoně. Hosté z Jaroměřic měli před dnešním duelem ještě o bod méně za dve remízy a tři prohry. Proto oba dnes čekal mimořádně důležitý zápas. Z něho vyšli nakonec vítězně hosté. v prvním poločase hráli po větru a třikrát toho využili, po změně stran hráli po větru domácí a skórovali pouze dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec se snažil, góly však střílel soupeř

Úvod utkání patřil proti silnému větru hrajícím domácím. Hned ve 4. minutě zjevilo postupně v šanci hned trio domácích útočníků, ale střely byly zblokovány nebo je vyrazil hostující brankář K. Klubal. V 10. minutě pak domácí J. Slováček pálil nad. Krátce nato se představili před domácí brankou hosté, ale po rohu šel jejich první pokus nad. Na druhé straně se musel Klubal vytáhnout při střele M. Boháče ze 13. minuty. Pak již přišel první gólový úder hostí. Ve 23. minutě zpracoval Dan Hověz na velkém čtverci, zasekl obránci a parádní střelou k tyči otevřel dnešní střelecký účet - 0:1. Domácí kontrovali střelou V. Uchytila, ta však šla nad. Další pohroma pro domácí obranu přišla ve 35. minutě. Agilní Hověz zpracoval na penaltovém puntíku a přiklepl Miloši Neumannovi, který již neměl problém - 0:2. Poločas domácí zkázy pak završil ve 42. minutě Filip Svoboda, když se po přímém kopu a následném zmatku zblízka prosadil potřetí. 

Finiš domácích stačil pouze na snížení

Ve druhé části hráli po větru domácí a bylo to znát na hřišti i na výsledkové tabuli. Herálec se tlačil do Jaroměřic, které měly nahráno a soustředily se na obranu. Do ničeho výrazného se za celou druhou půlku nedostaly. To domácí ano. V 59. minutě se ve velice slibné pozici objevil M. Boháč, avšak ze 4 metrů pálil mimo. O pět minut později střílel V. Uchytil ,který se posunul z obranné formace domácích fo útočné. A byl to právě Vojtěch Uchytil, který v rozmezí pěti minut snížil až na rozdíl jediné branky. Nejprve v 71. minutě zakončil sólo přes půl hřiště přesnou střelou a v 76. minutě pak využil výbornou průnikovou přihrávku a sám proti Klubalovi si poradil - 2:3. Hosté se pak ještě více semkli v obranném šiku a nepovolil domácím více než dlouhé nakopávané balóny, které již k další brance nevedly. Hosté si tak připsali v tomto záchranářském duelu 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Odehráli jsme nejhorší první poločas v podzimní části. Nedařily se nám přihrávky, bez pohybu a když jsme se dostali ke standardkám , tak po nich dvakrát inkasujeme. Do druhé půle jsme trochu změnili rozestavení, hra se zlepšila a V. Uchytil dvakrát skóroval. Ale to manko ,co jsme nabrali v první půli jsme už smazat nedokázali.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Od začátku bylo jasné, kde se v tabulce oba týmy pohybují a jak moc chtějí tři body. My v první části využili vítr třikrát, domácí Herálec po změně stran jen dvakrát. To bylo myslím to nejpodstatnější



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] (60. J. Hořínek [-] ) - F. Bureš [-] , P. Čejka [-] , M. Kovář [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - D. Okurka [-] (68. J. Myška [-] ) , M. Boháč [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , M. Svoboda [-] - D. Hověz [-] , Z. Karásek [-] , M. Hutař [-] , F. Svoboda [-] - Z. Melán [-] (89. T. Hambálek [-] ) , M. Neumann [-]

ŽK: 33. P. Čejka , 42. D. Okurka , 90. J. Slováček - 59. D. Karásek , 77. Z. Melán .
Hráči zápasu: V. Uchytil - D. Hověz .
Místo: Herálec. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.