1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítes se výhrou v Herálci vrátila do čela tabulky


Branky


0

Vedoucí tým Velké Bíteše zajížděl v 10. kole na hřiště aktuálně posledního týmu tabulky Herálce. Ten po letní přestavbě týmu bojuje, co mu síly stačí, jenže zatím vydoloval pouhé tři body. To hosté, pohybující se na opačném pólu tabulky, zažívají úspěšný podzim. Před dnešním duelem měli 21 z 27 možných bodů a doposud ještě neprohrál. Bookmakeři by řekli- jasná dvojka. Ale kdo zná Herálec, ten ví, že kůži zadarmo neprodá. A to se v zápase samotném potvrdilo a favorit se musel o vítězství 2:1 poprat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec začal nebojácně

V úvodní dvacetiminutovce nebylo na hřišti znát kdo je první a kdo poslední. Domácí na lídra tabulky nastoupili nebojácně a úvod patřil jim. Poté se hra opticky srovnala, přesto první nadějná šance patřila Herálci. Bohužel pro domácí však střela M. Šustáka branku minula. Následně se do zakončení drali i P. Hamák s V. Uchytilem, ale také to brankou v síti Bíteše neskončilo. Důležitý moment přišel ve 32. minutě. Domácí rozehrávali na půli hostů standardku, ale ti se po ní dostali do rychlého brejku a ostrostřelec Tomáš Dvořák přistříhl domácím křídla přesnou ranou k tyči - 0:1. Zbytek první části byl rozkouskován drobnými fauly  nic důležitého se již neudálo.

Domácí bojovali do poslední minuty

Ve druhém poločase jako první opět zahrozili domácí, šibenici těsně minul J. Hořínek. Svojí kvalitu v ofenzivní souhře poté předvedla Bíteš, ale pohotový Dominik Flídr v brance Herálce byl na místě. V této pasáži se hrál fotbal nahoru- dolů a 120 přihlížejících se mělo na co dívat. Přibývalo střel a šancí a po jedné takové se k nelibosti většiny diváků prosadila Velká Bíteš. Po závaru ve vápně se nejlépe zorientoval Radek Valsa a v 86. minutě vnesl klid do vlastních řad - 0:2. Urputně bojující domácí se však nevzdali a v závěru se dočkali zaslouženého snížení. Na centr M. Boháče si naběhl agilní Miroslav Šusták a dal výsledku konečnou podobu - 1:2. Sympatický výkon tak domácím na skalp favorita nestačil, Herálec si připsal devátou prohru v soutěži, Velká Bíteš vládne neporažena tabulce..



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Sehráli jsme dobrý zápas, dokázali jsme Bíteš i přehrát, ale jako celý podzim se trápíme v koncovce. Nedáme vyložené šance, sami trochu smolně inkasujeme po naší standardce. Pořádně jsme na podzim nevedli, jen s Chotěboří a byly z toho body. Když se k tomu navíc přidá i tendenční výkon rozhodčího, tak to pak takto dopadá. Nerad brečím nad rozhodčím, není to můj styl, ale tentokrát to chyba rozhodčích hrubě ovlivnila - po zákroku ve vápně Bíteše měla přijít karta, dle pravidel i červená pro gólmana a penalta, což by vývoj zápasu nasměrovalo jinam...

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Asi naše nejhorší pozimní vystoupení. Specifické prostředí nám dělalo problémy, na úzkém hřišti jsme se s domácími honili, místo abychom hráli svoji hru. Nicméně po šťastně odraženém balónu a úniku Dvořáka jsme vedli, ke konci ze závaru přidali pojistku. Jinak musím říct, že vyhrocené a sporné situace se událi díky domácím hráčům a divákům. Chápu, že chtěli body a šli do nás, i když to s tvdostí často přeháněli. Co ale nepochopím a z čeho je mi smutno, je chování domácích příznivců. Sprosté nadávky a urážky létaly od začátku do konce a bylo jedno jestli autorovi bylo sedm či sedmdesát...



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , F. Bureš [-] , J. Ptaszek [-] - J. Hořínek [-] , M. Šusták [-] , M. Kovář [-] (71. P. Čejka [-] ) , P. Hamák [-] (62. J. Bojda [-] ) - M. Boháč [-] , M. Cestr [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] , J. Horký [-] - J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (90. J. Jelínek [-] ) , P. Antoš [-] - T. Dvořák [-] (89. T. Loup [-] ) , O. Mucha [-] (68. D. Rozum [-] )

ŽK: 39. J. Ptaszek , 70. J. Hořínek , 75. M. Šusták , 83. M. Boháč , 85. F. Bureš - 9. L. Střecha , 51. O. Mucha , 70. T. Dvořák , 75. J. Pokorný .
Hráči zápasu: V. Uchytil - T. Dvořák .
Místo: Herálec. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.