0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice počtvrté v řadě prohrála, doma nestačila na Starou Hlínu


Branky


22

Duel mezi Lásenicí a Starou Hlínou rozhodla jediná branka Štědrého, která znamenala export tří bodů do Staré Hlíny a zároveň prodloužení série porážek Lásenice, která aktuálně čítá čtyři zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

V sobotu 2.10. 2021 zavítal v rámci 8. kola Okresního přeboru na hřiště TJ Rapid Lásenice k sousedskému derby, tým FK Stará Hlína. Úvodní minuty zápasu se odehrávaly především ve středu hřiště bez gólových příležitostí. Osobní souboje, nakopávané míče a chybné přihrávky, provázely prvních dvacet minut zápasu. Stará Hlína se snažila o kombinační hru, ale důrazná obrana domácích většinu rodících se příležitostí přerušila hned v zárodku i přesto měli hosté ze Staré Hlíny několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu. Domácí tým hrozil především z rychlých brejků a rohových kopů, ale ani Lásenici se v koncovce nedařilo. První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl a skončil remízou 0:0.

Jedinou branku obstaral Štědrý

Obraz hry se příliš nezměnil ani v druhém dějství. Oba týmy se snažily vstřelit vítězný gól, nejblíže k úvodní brance utkání měl hostující Vonka, který v pokutovém území Lásenice předvedl povedenou individuální akci, ale jeho střela orazítkovala břevno domácí svatyně. Branková konstrukce se otřásla i na druhé straně, když domácí útočník povedenou střelou z úhlu nastřelil levou tyč. Skóre se měnilo až v samotném závěru utkání, když se v 80. minutě prosadil hostující útočník Tomáš Štědrý, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území domácích a vstřelil tak vítězný gól. Po bojovném výkonu si hosté ze Staré Hlíny odvezli důležité tři body.

Autor: Vladimír Hadač



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - P. Janeček [-] , P. Písař [-] , J. Kandl [-] , B. Beránek [-] , D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , J. Demeter [-] , A. Svoboda [-] , P. Medek [-] , M. Blažek [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - P. Dolejší [-] , D. Širhal [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , J. Meškan [-] , M. Vonka [-] , P. Šauer [-] - V. Marek [-] , T. Štědrý [-]

ŽK: 81. A. Svoboda - 10. J. Meškan , 86. M. Benda .
Hráči zápasu: D. Širhal , M. Šauer , T. Štědrý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bumba František - DEVERA Radek, JON Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

29. 9. 2021 09:13
Válec hostů!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů