4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže šla i napodruhé do penalt, tentokrát neúspěšně


Branky


34. M. Vejskrab , 66. M. Vejskrab , 88. R. Ryneš - 26. J. Zeman , 49. M. Tomis , 93. M. Tomis
9

Na umělé trávě v Krumlově přivítal domácí B tým Slavoje hosty z Křemže. Domácí chtěli odčinit úvodní prohru s Kájovem, hosté naopak chtěli po penaltovém vítězství v Malontech bodovat naplno. Zápas nakonec došel opět do penalt, kde byl úspěšnější domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl spoustu soubojů a po gólu na obou stranách

Utkání se hrálo na umělé trávě v Českém Krumlově. V první polovině byl k vidění duel s mnoha osobními souboji a dokonce i fauly. Lépe začali Křemežští, když si vypracovali dvě gólové šance, ale k jejich smůle je nedokázali proměnit. Až ve 26. minutě prolomil bezprankové skóre Josef Zeman, který si našel míč vypadlý na hranici vápna a s přehledem ho uklidil do sítě - 0:1.   Český Krumlov se pak také dostal do příležitostí, srovnal hru opticky a ve 34. minutě srovnal i skóre. Po rohovém kopu a odrazu od bránícího hráče hostů dorazil míč do odkryté branky Martin Vejskrab - 1:1. Do konce poločasu se již skóre neměnilo.

Slavoj měl blíže ke třem bodům, ale Křemže stihla dovést zápas do penalt

Po přestávce se na další branku nečekalo dlouho. Hned ve 49. minutě se střelecky prosadil hostující Martin Tomis po skrumáži ve vápně domácích - 1:2.

 

Český Krumlov ale dokázal i podruhé odpovědět. Svým druhým gólem v utkání vyrovnával po nedomluvě v křemežské obraně Martin Vejskrab - 2:2.

 

Těsně před koncem se poprvé v utkání dostal do vedení domácí Slavoj. V 88. minutě se nádherně z dálky trefil Radek Ryneš a zdálo se, že o vítězi zápasu je rozhodnuto - 3:2.

 

Ale hosté z Křemže se rozhodně nevzdali. Rychle změnili taktiku na dlouhé nákopy a vyplatilo se. Jeden takový si převzal Martin Tomis a v nastavení dokázal znovu srovnat skóre na 3:3. V základní hrací době tedy diváci vítěze nepoznali a muselo se jít do penaltového rozstřelu.

Bod navíc nakonec získalo krumlovské béčko

Křemže zvítězila v pokutových kopech minulý týden a doufala, že podobný úspěch v rozstřelu zaznamená i tentokrát. Bohužel pro hosty se tak nestalo, domácí proměnili penalt pět, kdežto hosté jen 4. Bod navíc do tabulky tak bere domácí Slavoj Český Krumlov B.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Pavel Čižmar: "Zápas jsme bohužel opět příliš nezvládli. Přijeli jsme v celkem slepené sestavě ve 14 lidech se 2 zraněnými na lavičce. Upřímně doufám, že to bude pro nás facka, že takhle hrát opravdu nechceme a příští týden se sejdeme v lepším počtu a přivezeme domů konečně 3 body!"



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
P. Ambrož [-] - P. Zemek [-] , T. Bohatý [-] - R. Ryneš [-] , R. Lukeš [-] , R. Šára [-] - M. Bereš [-] , D. Didi [-] - J. Štich [-] , M. Brož [-] , M. Vejskrab [-]

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - F. Adler [-] , G. Filip [-] , J. Votruba [-] , J. Zeman [-] , P. Čižmar [-] , T. Opelka [-] , P. Rienessl [-] , Š. Havlíček [-] , M. Tomis [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 32. R. Lukeš - 8. J. Votruba , 51. J. Zeman .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - ŠVÁB Zdeněk (N), STRÁNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích