1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:15

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze šlágru kola vzešli vítězně fotbalisté Horních Ředic


Branky


13. D. Zrůst - 25. M. Češka , 83. J. Hrdý
2

Rezerva Chrudimi přivítala na domácí půdě fotablisté Horních Ředic. V tomto zápase se utakly týmy, které v letošní sezóně doposud nebyly poraženy. Po bojovném výkonu si tři body odvážejí hosté z Horních Ředic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka na každé straně

Úvdoní branku utkání vstřelili domácí fotablisté. Ve 13. minutě, po centru Davida Váchy z pravé strany si vyskočil nejvýše David Zrůst a hlavou poslal míč do sítě brankáře Lindra - 1:0. 

 

Vyrovnání přišlo ve 25. minutě. Po ztrtátě míče domácího obránce si to namířil sám proti brankáři Jandovi hostující Martin Češka, který se nymýlil a vyrovnal - 1:1. 

 

Více branek diváci do poločasu neviděli. Do kabin se tak šlo po hvizdu hlavního sudího Štěrby za stavu 1:1. 

Rozhodnutí přišlo v závěru poločasu

Rozhodující okamžik zápasu přišel až v závěru druhého poločasu. V 83. minutě po nádherné průnikové přihrávce utekl domácí obraně Jakub Hrdý, který se tváří v tvář brankáři nemýlil a vstřelil tak rozhodující branku na 1:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Horní Ředice
Jiří Lindr, hráč: Chrudim začala velmi dobře a v prvních 15 minutách byla lepší. Z dvou velkých šancí jednu využili. My jsme se zhruba po dvaceti minutách dostali vice do hry a po chybě domácího stopera jsme vyrovnali. Do poločasu jsme měli ještě jednu 100% šanci, ale bohužel jsme ji nevyužili. Na začátku druhého poločasu jsme přežili velkou šanci a od té doby jsme byli nebezpeční už jen my. Z šancí jsme využili až třetí a pak jsme si výsledek už pohlídali. Jsem rád, že jsme se po nepovedeném začátku zvedli a výsledek jsme otočili.



Sestavy


MFK Chrudim B
J. Janda [-] - M. Friček [-] , T. Linhart [-] (63. P. Tlapák [-] ) , D. Mrázek [-] (57. M. Holub [-] ) , D. Žalud [-] , D. Kopecký [-] , F. Holeček [-] , M. Zikmunda [-] (86. V. Koutský [-] ) , D. Vácha [-] , D. Zrůst [-] (69. M. Brychnáč [-] ) , M. Fikejz [-] (28. M. Šindelář [-] )

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - D. Machatý [-] , J. Hrdý [-] , M. Češka [-] (72. O. Březina [-] ) , V. Morávek [-] , J. Švec [-] , M. Rejfek [-] (57. J. Sytko [-] ) , J. Březina [-] , J. Janoušek [-] , V. Skoumal [-] , D. Přibyl [-]

ŽK: 45. F. Holeček , 84. P. Tlapák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - PAPEŽÍK Jakub, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: David Semínko
Tip experta: remíza

Dle mého se bude jednat o šlágr kola. Oba týmy mají stejnou pozici v tabulce a dělí se o první a druhé místo. Oba dva týmy jsou silně ofenzivní typy a mělo by tak padnout více branek. Dle mého skončí zápas remízou 2:2.

Tip: výhra hostů