O. Turek 10.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček si připsal teprve druhou výhru v pozici hostů


Branky


10. O. Turek - 18. D. Tupý , 30. P. Švajcr , 68. P. Švajcr , 73. P. Švajcr
8

Nováček dorazil do krásného areálu v Rakové. Před tímto zápasem tyto celky dělil pouze bod. Oba v předchozím zápase prohráli a tak chtěli napravit zaváhání a připsat si důležité body, protože oba celky nemají body na rozdávání. Další zajímavostí je, že nováček z Chrástu jako hostující celek naposled vyhrál v prvním zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili skóre ještě před odchodem do kabin

Začátek byl lepší pro domácí. V 10. minutě se po pasu za obranu řítil sám na brankáře domácí hráč Ondřej Turek. Po  kličce golmanovi zakončoval, ale brankář stačil střelu zblokovat, následnou dorážku také a až napotřetí se mohli domácí radovat - 1:0. Po úvodním gólu se hosté probrali a byli lepším týmem. V 18. minutě byl před šestnáctkou faulován hráč hostů. Chrást přímák rozehrál secvičeným signálem, ale golman domácích míč vyrazil ke svému obránci, který po obrovské chybě daroval míč protihráči a bylo srovnáno. Prosadil se David Tupý - 1:1. Ve 30. minutě hosté otočili stav, když svojí šanci využil Patrik Švajcr - 1:2. 

Hosté si už vedení pohlídali

V druhé půli Chrást domácí Rakovou jednoznačně přehrával a domácí už si nebyli schopni vytvořit příliš šancí ke srovnání. Hosté se dostávali čím dál častěji a jednodušeji k zakončení a po několika neproměněných šancí padly i branky. V 68. minutě napřáhl z 20 metrů opět Patrik Švajcr a míč vymetl všechny pavučiny - 1:3. Patrik Švajcr za několik minut dokonce i zkompletoval hattrick - 1:4. Rakové se tedy nepovedlo vzdálit se sestupovým příčkám. Naopak nováček z Chrástu se odlepil a vystoupal na 6. místo.



Sestavy


TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - M. Běle [-] (33. F. Šrámek [-] ) , J. Břicháček [-] , M. Živný [-] , O. Turek [-] (70. P. Michálek [-] ) , M. Diviš [-] , J. Mrvka [-] (70. P. Vohár [-] ) , J. Procházka [-] , L. Bůcha [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Matys [-] , J. Špánek [-] , L. Zelinka [-] (73. J. Süsz [-] ) , P. Švajcr [-] , D. Tupý [-] , V. Klik [-] (85. M. Nový [-] ) , M. Maur [-] , T. Doležal [-] , A. Brýla [-] , J. Votava [-]

ŽK: 53. J. Břicháček - 56. L. Zelinka , 67. J. Špánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - JANDA Pavel (N), MATYS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích