J. Pour 29. (p.)
V. Nový 75.
2:3
(1:1)
13. D. Koudele
52. P. Jílek
87. V. Nový (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dali více branek, přes to prohráli


Branky


29. J. Pour (p.) , 75. V. Nový - 13. D. Koudele , 52. P. Jílek , 87. V. Nový (vl.)
8

Plasy konečně vyhrály venku. Čtyřikrát Plassy prohráli o 2 branky, až na popáté se jim podařilo venku bodovat a odnesly to Příkosice. Příkosice ale doma jsou také silní. Před svými fanoušky prohráli pouze jednou. Spodek tabulky je velmi vyrovnaný a každý bod se samozřejmě počítá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 penalty, jen jedna proměněna

Plasy do zápasu vstoupili lépe. Ve 13 minutě se prosadil po rohovém kopu Martin Országh - 0:1. Ve 29. minutě byl faulován domácí Josef Novák. Z pokutového kopu se nemýlil domácí kapitán Josef Pour - 1:1. Zanedlouho kopali domácí penaltu znovu. Tentokrát se domácí kapitán mýlil a skóre zůstalo beze změn. Do šaten se šlo tedy za remízového stavu. 

Příkosice tahaly za kratší konec

Jak začal první poločas, tak stejně začalo i druhé dějství. V 52. minutě se zahrával roh před domácí bránou. Balon se odrazil na vápno, kde stál Pavel Jílek, který překvapil domácího brankáře Pavla Vaníka - 1:2. V 75. minutě zahrával domácí Tomáš Pražák trestný kop. Míč se odrazil od zdi k Vlastimilovi Novému, který dorazil míč do branky - 2:2. V 87. minutě si při snaze odkopnout míč dal vlastní gol Vlastimil Nový a hosté znovu vedli - 2:3. Rozhodčí nastavil nad rámec základní hrací 5 minut. Ale ani to nepomohlo domácím srovnat skóre nebo domácím skore naopak navýšit. Pro Plasy je to tedy první výhra v pozici hostujícího celku. Příkosice nenavázali na výhru z předešlého kola proti Zbirohu.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - O. März [-] (75. P. Šefl [-] ) , P. Gosza [-] (64. A. Matoušek [-] ) , J. Novák [-] , V. Nový [-] , J. Novák [-] , T. Pražák [-] , J. Kasl [-] , O. Kapoun [-] , J. Čada [-] , J. Pour [-] (64. J. Burda [-] )

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] (38. R. Kokrhel [-] ) - P. Jílek [-] , N. Švarc [-] (46. M. Skuhrovec [-] ) , M. Macháček [-] , Z. Jaroš [-] , D. Pochobradský [-] , M. Országh [-] , J. Krša [-] (66. T. Černý [-] ) , M. Netušil [-] (46. D. Grün [-] ) , D. Koudele [-] , J. Skuhrovec [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Karel - FRNKA Tomáš (N), KOUDELE Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů