5:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Kozolupy na Plasy nestačily


Branky


10. D. Grün , 57. J. Krša , 60. J. Skuhrovec , 78. D. Fajer (vl.) , 79. D. Grün - 5. J. Martínek , 82. T. Forejt
11

Družstvo Kozolup oslabené o pět hráčů, kteří by aspirovali na základní sestavu nedokázalo vyzrát nad domácími Plasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké branky v prvním poločase

Zápas začal ve velkém tempu. V 5. minutě se ujali hosté vedení, branku vstřelil Martínek. Početnému domácímu publiku udělal o pět minut později svým gólem Grün. Po tomto velmi otevřeném začátku, kdy se hrál fotbal nahoru dolů se oba celky uklidnily a bylo na nich vidět, že už nechtějí aspoň do půle inkasovat. Což se jim nakonec podařilo oběma a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Poslední třetinu hry ovládli domácí

Po návratu hráčů ze šaten se pokračovalo v podobném tempu až do 57. minuty utkání, kdy se prosadil Krša a poslal Plasy do vedení. O tři minuty později ho následoval Skuhrovec a bylo jasné, že Kozolupy budou muset hru otevřít, jestli chtějí bodovat. V 78. minutě jim plány překazil vlastní gól Fajera a aby toho nebylo málo tak se o minutu později podruhé trefil Grün. V tu chvíli bylo v podstatě po zápase, ale hosté to nezabalili a podařilo se jim zásluhou Forejta pár minut před koncem snížit na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Fanynka Kozolup: Dnes jsme byly oslabeni o pět hráčů, kteří by normálně aspirovali na základní sestavu, nicméně jsme se ujali vedení, první poločas byl vyrovnaný hosté stihli do půle vyrovnat. V druhé půli sice hosté měli více ze hry, ale góly na 2 a 3:1 úplně zbytečné, hosté pak prostřídali útok a my nestíhali. Posledních deset minut jsme se nadechli a snížili ale na víc to nestačilo. Velká pomoc od dorostenců, že jsme vůbec složili sestavu.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Macháček [-] , M. Beránek [-] (57. N. Švarc [-] ) , D. Grün [-] (79. T. Hloušek [-] ) , M. Országh [-] , J. Skuhrovec [-] (79. D. Hanzlíček [-] ) , M. Skuhrovec [-] (50. J. Krša [-] ) , M. Netušil [-] (79. M. Kroupa [-] ) , P. Jílek [-] , Z. Jaroš [-] , D. Koudele [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Huleš [-] , J. Beran [-] , D. Fajer [-] , J. Bozděch [-] - P. Pěchouček [-] , M. Maštalíř [-] , T. Forejt [-] , V. Sláma [-] - J. Martínek [-] (79. L. Řezáč [-] ) , J. Čech [-] -

Počet diváků: 120. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠKOP Petr (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů