0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Bystřický


Branky


9

Všeruby v úvodním kole podali zajímavý výkon na půdě Touškova, na body to ale bohužel nestačilo. Zbiroh naopak stahoval dvoubrankové manko proti Dyšiný, nakonec ale prohráli až v penaltovém rozstřelu. Přečtěte si článek a nezapomeňte i na galerii ze zápasu, za kterou děkujeme Groundhopping Ultra.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankový poločas

Zpočátku to vypadalo, že síly budou vyrovnané. Od 20. minuty ale začali převažovat herně hosté. Ve 42. minutě se prosadili hosté, konkrétně Václav Bystřický - 0:1. Do šaten se šlo teda za jednobrankového náskoku hostujícího mužstva. v 60 min. přinesl druhý gól, což byl zároveň  poslední gól zápasu.

Navýšení skóre

Druhý poločas probíhal podobně. Hosté měli malou převahu nad domácími. Přišlo pár střídání na každé straně. V 60. minutě se prosadil znovu hostující hráč Václav Bystřický - 0:2. Za celý zápas si domácí nevytvořili nijak zajímavé situace, vzadu u hostujíciho týmu si to vzadu pohlídali oba stopeři ve spolupráci s brankářem. Čistého konta vzadu z horké půdy nováčka si hosté ze Zbiroha patřičně váží.

V dalším kole Všeruby přivítají zatím stoprocentní Malesice. Do Zbiroha přijedou Volduchy, kteří získali body zatím jen z vítězství až po penaltách.



Ohlasy k zápasu



TJ Město Zbiroh
Václav Březina: Z mého pohledu jsme soupeře nepustili k žádné velké šanci, naopak my jsme byli ti, kteří měli dost šancí, které se nám ale bohužel nepovedlo proměnit



Sestavy


SK Všeruby
D. Klečka [-] - T. Vozka [-] (75. V. Skala [-] ) , V. Tyr [-] , V. Greiner [-] , M. Mašek [-] (55. M. Džilič [-] ) , J. Hyrát [-] , S. Pašek [-] (45. L. Černý [-] ) , R. Herák [-] , J. Herák [-] , V. Hlavatý [-] , K. Bárta [-] (80. J. Balvín [-] )

TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - M. Brož [-] , T. Urx [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-] , J. Rada [-] , K. Marchal [-] (60. J. Hrabák [-] ) , P. Chvojka [-] (80. M. Švehla [-] ) , Z. Dubček [-] (80. J. Lukeš [-] ) , V. Bystřický [-] (65. S. Jaroš [-] ) , N. Bittera [-]

ŽK: 45. M. Brož , 52. J. Rada , 65. J. Sefzig .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - TUREČEK Pavel (N), PLAČKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Kraus
Tip experta: výhra domácích

Všeruby jsou za mě v tomto utkání favoritem, oba týmy na svojí první výhru čekají a myslím si, že lepší tým budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích