Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí jako velký favorit, hosté přijeli překvapit


Branky


23. Z. Rolko , 54. Z. Rolko , 69. Z. Rolko , 73. J. Hauer - 2. V. Greiner , 26. V. Greiner , 57. R. Herák
8

Domácí Touškov byl velkými favority v tomto zápase. Hosté ze Všerub nikoliv, nováček soutěže přijel jednoho z týmu, který patří do horní části tabulky, překvapit. Jak se to outsderovi dařilo si přečtěte v článku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Outsider byl produktivně lepším týmem

Do Touškova hosté přijížděli jako outsider s respektem a cílem pokusit se získat alespoň bod. Od začátku byli domácí více na balonu a hrozili šancemi. K překvapení všech se dostali do vedení hosté už ve 2. minutě, díky lobu Václava Greinera, který kvůli absencím nastoupil vůbec poprvé v útoku - 0:1. Ve 20. minutě přišlo po tlaku domácích vyrovnání, branku vstřelil domácí střelec Zdeněk Rolko - 1:1. 3 minuty na to ihned odpověděl znovu Václav Greiner - 1:2. Díky neproměněným šancím a dobrému výkonu hostujícícho brankáře se šlo do šaten za stavu 1:2 pro hostující celek.

 

Domácím se podařilo otočit

Druhý poločas začal v silném dešti a hra se začala více kouskovat. Na obou stranách přibývalo faulů, z nichž řadu z nich rozhodčí nechal bez odpískání. V 54. minutě se podařilo domácím opět srovnat skóre a opět se trefil Zdeněk Rolko - 2:2. Opět přišla rychlá odpověď. V 57. minutě se trefil Rudolf Herák - 2:3. Pak se staly dva zásadní momenty, které ovlivnily utkání. V 69. minutě ,,hostující" pomezní nejprve zvedl praporek v domění, že se míč od domácího hráče dostal mimo hřiště. Domácí hráč ho podle všeho stihl zkrotit ještě na čáře, a tak pomezní svůj verdikt změnil a praporek stáhl. V domění přerušené hry přestaly oba týmy hrát. Rozhodčí ale nepískl, čehož využil domácí tým a nebráněn v přečíslení dva na brankáře srovnal skóre. Touto brankou zkompletoval hattrick domácí Zdeněk Rolko - 3:3. Zvláštní bylo, že i při vstřelení gólu zůstala píšťalka rozhodčího zticha. Nicméně podle všeho se jednalo o regulérní gól. Tato situace vyvolala mnoho protestů, díky čemuž se hostující hráči soustředili na všechno ostatní kromě hry. Toho využili domácí, konkrétně Jaroslav Hauer pro navýšení skóre na 4:3. Následně nám nepomohly ani prostesty Macha v 79. minutě, který za své chování obdržel rovnou červenou kartu. Pak už jsme neměli dost sil na to pokusit se o vyrovnání.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Všeruby
Daniel Klečka: Domácí byli určitě lepší, ale remíza by vzhledem k průběhu zápasu byla asi zasloužen.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Pecl [-] - P. Havel [-] (46. J. Hauer [-] ) , P. Foltýn [-] (46. J. Papež [-] ) , O. Karbusický [-] (83. J. Jedlička [-] ) , M. Bouzek [-] (73. M. Böhm [-] ) , R. Voith [-] , T. Fleissig [-] (46. J. Zahradník [-] ) , Z. Rolko [-] , L. Hodek [-] , A. Mezera [-] , A. Šimice [-]

SK Všeruby
D. Klečka [-] - D. Majer [-] , V. Greiner [-] , M. Mašek [-] , P. Mach [-] , J. Hyrát [-] , L. Černý [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-] , V. Hlavatý [-] (72. V. Tyr [-] ) , K. Bárta [-] (88. J. Balvín [-] )

ŽK: 28. R. Herák . ČK: 76. P. Mach .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - FAJER Dominik (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Karel Schleis
Tip experta: výhra domácích

Touškov je doma hodně silný a hned v prvním zápase to potvrdí. Všeruby odjedou bez bodu a minimálně dvoubrankovým přídělem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích