0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naprostá senzace! Pačejov vykradl Přeštice


Branky


14

Přeštice si s Pačejovem připsaly vůbec první prohru v sezóně (byť jen na penalty)!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla bez branek

Přeštická rezerva byla naprosto jednoznačným favoritem tohoto utkání. Minulý týden sice ztratila jeden bod s Chlumčanami, když je porazila až na penalty, byla to však její úplně první ztráta v sezóně. Jinak jedou neskutečně suverénní jízdu, během níž v devíti zápasech nasázela svým soupeřům 37 gólů a inkasovala pouze 4, což znamená, že nejlepší obrana soutěže se nachází právě v Přešticích.

 

Pačejov byl naopak odsouzen k debaklu. Již dlouhou dobu jsou posledním týmem v tabulce a jen pro představu, inkasovali skoro devětkrát víc gólů než jejich soupeř.

 

Při pohledu na tato fakta by si na Pačejov vsadil (pokud by to šlo) asi jen šílenec, ovšem kdyby se někdo takový našel, byl by svět bohatší o jednoho bohatšího šílence.

 

Přešticím sice chyběl nejlepší střelec soutěže Jan Pavlík, přesto měl pro ně být zápas s Pačejovem pouhou formalitou.

 

V prvním poločase se toho moc nestalo. Fotbalisté Přeštic sice dominovali, jak mají ostatně ve zvyku, ale branka žádná nepadla.

 

Pačejovšt dokázali neinkasovat celých 90 minut

Druhé dějství nabídlo podobnou podívanou. Nátlak Přeštic, ale i vzhledem k neschopnosti řešit útočné akce tak, aby se na jejich konci vlnila síť za zády Ondřeje Štěpána, žádná branka nepadla a šlo se tudíž na penalty.

 

V penaltovém rozstřelu byl úspěšnější outsider

Už tak byl výsledek senzační. Bod za prohru po pokutových kopech s hegemonem soutěže by pačejovští před zápasem bezpochyby brali. Ovšem nakonec všechny překvapili a před zraky padesáti diváků porazili v penaltovém rozstřelu Přeštice na jejich půdě a vytěžili ze zápasu nikoliv zlaté, ale platinové dva body.

 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Pavel Dobrý (trenér Přeštic): Když neporazíte poslední mužstvo tabulky a nedáte branku, nemůžete být spokojen. Názorů, proč to tak bylo, jsme slyšeli dost. My si to s klukama rozebereme, a zlepšíme se. Máme na to ještě tři kola. Síla mužstva je velká, jen potřebujeme přemýšlet lépe ve vápně.




Sestavy


FK ROBSTAV B
F. Muknšnábl [-] - M. Hejduk [-] , L. Klokan [-] , P. Fabián [-] , M. Kováč [-] , V. Křeš [-] (56. R. Kokoška [-] ) , J. Bešta [-] , J. Duchek [-] , J. Medek [-] , I. Blahoudek [-] , M. Knopf [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - J. Hlůžek [-] , V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , M. Mareš [-] , J. Ticháček [-] , J. Klásek [-] (27. J. Fiřt [-] ) , F. Kába [-] , J. Prokopius [-] (76. P. Pavelec [-] )

ŽK: 90. J. Ticháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - HRBAS Ondřej (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Lukáš Klokan
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuju naši výhru. Máme motivaci a sílu na to zapas ovládnout a znova se vrátit na 3 bodovou vlnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích