J. Pitel 13. (p.)
J. Pitel 48. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice vyloupily Bolešiny, zářil hlavně Kubaň


Branky


13. J. Pitel (p.) , 48. J. Pitel (p.) - 17. M. Šlehubr , 52. J. Kubaň , 56. J. Kubaň , 88. J. Kubaň
14

Tenhle zápas byl pořádně zajímavý. Tři penalty, jedna z nich gentlemansky odvolaná anebo třeba hattrick! To vše bylo v Bolešinách k vidění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Na velmi malém hřišti byli domácí v úvodu živější a dostali se už ve 13. minutě do vedení díky penaltě Jakuba Pitela.

 

Ovšem odpověď hostů byla okamžitá, svůj debut v týmu Chanovic okořenil jen minutu nato přihrávkou před prázdnou bránu Evgen Kozhukhar a Milan Šlehubr vyrovnal.

 

Domácím se dařilo často dostávat se za chanovickou obranu a v obří šanci postupovali dva jejich hráči na brankáře Timoshenka, ale jen jejich naivní řešení situace a výborný návrat kapitána hostů Petříka udržely remízový stav.

 

Na druhé straně se chvílí poté podařilo rozvlnit síť Kubaňovi, ale gól kvůli faulu na brankáře neplatil. Více se toho v prvním dějství nestalo a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

 

Kubaň zaznamenal hattrick

Začátek druhého poločasu se opět lépe vydařil Bolešinám. Znovu šli do vedení a opět to bylo díky bezchybné exekuci pokutového kopu v podání Jakuba Pitela, jenž se tak posunul s deseti vstřelenými brankami na dělené třetí místo mezi střelci.

 

Vedení ale domácím opět vydrželo jen pár minut. V 52. minutě totiž srovnal tradiční tahoun Chanovic Jaroslav Kubaň. O čtyři minuty později se navíc trefil znovu a Chanovice otočily nepřiznivé skóre ve svůj prospěch.

 

Domácí pak mohli hned dvakrát vstřelit branku na 3:3, ale nejprve jim v tom skvělým zákrokem zabránil Timoshenko, a pak i smůla, když míč skončil jen těsně vedle soupeřovy branky.

 

Potom se Chanovicím naskytla možnost kopat penaltu, ale hvězda zápasu Kubaň ukázal, že vedle fotbalových dovedností mu není cizí ani gentlemanské chování a odvolal ji s tím, že ke kontaktu s brankářem Nadymáčkem nedošlo. Oplatil tak Bolešinám gesto fair play z minulého vzájemného utkání. Víc takových!

 

Domácí se nevzdávali, ale závěrečnou fázi zápasu už chanovičtí opanovali. Kubaň navíc v samém závěru zkompletoval hattrick. Všechny své góly dal po střelách ze střední vzdálenosti, a to ještě k tomu jednou trefil břevno, dvakrát zapotil domácího brankáře a dvakrát pálil vedle. Hosté si tak i díky němu domů odvezli všechny 3 body.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Nadymáček [-] - J. Šmolc [-] , D. Kolář [-] (41. T. Novák [-] ) , R. Šindelář [-] (82. D. Dobiáš [-] ) , P. Bošek [-] , K. Šilhavý [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , A. Martínek [-] (65. D. Vraný [-] ) , R. Farný [-] , J. Koželuh [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , J. Šulc [-] - J. Šebek [-] , J. Merašický [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] (83. B. Jonáš [-] ) - J. Kubaň [-] , Y. Kozhukha [-] (85. L. Pavlovský [-] )

ŽK: 36. A. Martínek , 40. R. Farný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MATOUŠEK Michal (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Lukáš Klokan
Tip experta: remíza

I když nepodceňuju sílu Chanovic tak Bolešiny hrají doma a myslím, že tenhle zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů