Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice málem obraly Horažďovice, v závěru ale o výhře rozhodl Janouškovec


Branky


14

Fotbalisté Horažďovic zajížděli do Štěnovic a byli jasným favoritem. Co se týče formy z posledních několika zápasů, byly na tom oba celky stejně. Ovšem při pohledu na tabulku by měl kdejaký sázkař jasno. Horažďovice jsou na třetím místě, zatímco Štěnovice to už nějakou dobu nemají moc daleko k sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boček se trefil dvakrát během krátké chvíle

Zkraje zápasu byli určitě lepší fotbalisté Štěnovic, a i díky nedobrému výkonu Horažďovic měli hned několik slibných šancí.

 

Postupem času ale hosté před zraky třiceti diváků přebírali iniciativu a dvěma góly Jana Bočka v 10. a 11. minutě šli do vedení a dostávali zápas do svých rukou. Boček navýšil svůj gólový účet na devět branek a je na šestém místě v tabulce střelců.

 

Koncem poločasu měl velkou šanci horažďovický Adam Faltys, ale byl v ní neúspěšný. Víc už se toho v prvním dějství nestalo a do kabin se šlo za stavu 0:2 pro Horažďovice.

 

Drama nakonec rozsekl Janouškovec

Stejně jako v první i ve druhé půli patřil začátek domácím, tentokrát z toho ale plynuly i branky. Už ve 49. minutě snížil skóre Jan Fiala.

 

Špatný výkon hostů i nadále pokračoval a štěnovičtí zásluhou Filipa Peloucha dokonce srovnali.

 

Pak už se ale otěží zápasu zase pevně chopili hosté, a protože v závěru zápasu rozvlnil síť Jiří Janouškovec, znamenalo to, že si fotbalisté Horažďovic odvezou ze Štěnovic další tři body. Pro Janouškovce to byla šestá branka v sezóně.

 

Štěnovice tak i nadále zůstávají na spodku tabulky s náskokem tří bodů na poslední Pačejov. Naopak Horažďovice zůstaly na třetí příčce, jejich náskok na čtvrté Blovice činí dokonce šest bodů.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] (46. F. Šneberger [-] ) - V. Týml [-] , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-] , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-] , M. Boček [-] , P. Volf [-] (70. L. Rosocha [-] ) , M. Zuna [-] (70. J. Uxa [-] ) , J. Fiala [-] , . Koželuh [-] (46. P. Jirák [-] )

FK Horažďovice
D. Těžký [-] - P. Pavelec [-] , J. Boček [-] , D. Michelini [-] , J. Štěch [-] , M. Šašek [-] , T. Jůda [-] , L. Král [-] , J. Janouškovec [-] , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SCHUT Kamil (N), FALTYS Radovan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Lukáš Klokan
Tip experta: výhra hostů

Tento zapas si myslím, že vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů