3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Chanovic nad Měcholupami řídili Polena s Kubaněm


Branky


9

Čistě papírově se dal za favorita utání označit celek Měcholup. Průběh zápasu byl však jiný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Do zápasu o poznání lépe vstoupili fotbalisté domácích Chanovic, kteří svou hrou bavili sebe i diváky a hosté nevěděli kam skočit. Už v 6. minutě navíc šli do vedení, když zpětnou přihrávku Ziolka využil tradiční tahoun týmu Jaroslav Kubaň.

 

Po chvíli bylo pro domácí ještě veseleji. Michal Polena vyhrál souboj s brankářem Měcholup Kovaříkem a Kubaň skóroval podruhé.

 

Hosté se poté trochu osmělili a Chanovice musel dvěma výbornými zákroky na brankové čáře zachraňovat gólman Bohdan Timoshenko.

 

Stále se však šance rodily spíše na druhé straně. Jaroslav Prýmas z malého vápna trefil jen gólmana, Milan Šlehubr po křížném pasu netrefil dobře míč, Jan Merašický sám před brankářem trefil jen strážce hostující svatyně a v tutové šanci mířil těsně vedle znovu Šlehubr.

 

Nakonec se tedy potvrdilo otřepané fotbalové pořekadlo Nedáš – dostaneš. Hostům se totiž v závěru poločasu povedl protiútok a po zakončení Ondřeje Červeného se dostali na dostřel.

 

Polena pojistil výhru Chanovic

Začátek druhého dějství patřil spíše měcholupským, a dokonce mohli srovnat – ovšem tyč Timoshenkovy branky byla proti.

 

Pak si ale zase vzali slovo domácí a zásluhou parádního bodla zpoza vápna k tyči z dílny Michala Poleny si vypracovali dvoubrankové vedení. Asistoval Merašický.

 

Zbytek zápasu byl velice dramatický, a to í díky tomu, že chanovičtí Skuhravý a Kubaň neproměnili své gólovky a nedodali tak svému týmu potřebný klid. Nakonec ale domácí zvládli neinkasovat a připsali si výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér domácích): V souboji se zatím velmi úspěšným nováčkem z Měcholup jsme navázali na dobré výkony z předchozích kol, a především v prvním poločase jsme bavili diváky nápaditou ofenzivní hrou. Hosté však zůstali v zápase a po pauze jsme o body ještě museli tvrdě bojovat. Cenné je i to, že třetí výhru v řadě nám vychytal třetí brankář, tentokrát opět výborný Bohdan Timoshenko. Přejeme brzké uzdravení hostujícímu Václavu Čížkovi, který si poranil rameno, a zároveň uděláme vše proto, abychom v dobrých výkonech pokračovali.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] (85. J. Šulc [-] ) , D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Prýmas [-] - M. Šlehubr [-] , J. Merašický [-] , M. Šabek [-] (68. D. Klas [-] ) , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] , M. Polena [-] (68. O. Skuhravý [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , D. Novák [-] (46. J. Valečka [-] ) , D. Bálek [-] , O. Červený [-] , F. Bláha [-] (46. V. Čížek [-] ) , T. Jandečka [-] , J. Duchek [-] , J. Kadlec ml. [-] , P. Duchek [-] (62. O. Novotný [-] ) , K. Veselka [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KAŠÁK Miroslav (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: remíza

Opět bude záležet, jak se domácí pochlapí, ale remíza, je ve vzduchu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů