1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:15

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice ovládly souboj týmů ze spodu tabulky


Branky


5. L. Šmrha - 23. Z. Švec , 71. . Koželuh , 80. J. Fiala , 90. J. Uxa
9

Od souboje mezi Pačejovem a Štěnovicemi se asi nedala čekat zrovna přehlídka krásného fotbalu. První zmíněný klub se totiž nacházel na posledním místě tabulky a jeho soupeř byl jen dvě příčky nad ním. Nakonec ale diváci nemohli být příliš zklamaní, viděli totiž pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl brzy

První branka byla v Pačejově k vidění velice brzy, již v 5. minutě. A byl to domácí hráč s číslem 16 na zádech Lukáš Šmrha, jenž rozvlnil síť za zády štěnovického Zdeňka Víta a pačejovští šli do vedení.

 

To jim však nevydrželo příliš dlouho. Psala se 23. minuta utkání a Štěnovice srovnaly zásluhou Zdeňka Švece.

 

Pak už ale kromě žluté karty, kterou hlavní rozhodčí Václav Špiral ukázal domácímu brankáři Štěpánovi, 40 přítomných diváků nic moc nevidělo a do kabin se šlo za stavu 1:1.

 

Druhá půle patřila hostům

Druhý poločas byl dlouhou dobu na branky chudý. Pak ale začaly padat a jejich autory byli pouze fotbalisté hostujících Štěnovic.

 

V 66. minutě na hřiště přišel Jan Koželuh a jen pár minut nato se gólově prosadil. V 80. minutě jej napodobil Jan Fiala a Štěnovice vedly pohodlně o dvě branky.

 

V samém závěru utkání se ještě prosadil Jan Uxa, který, stejně jako Koželuh přišel na plac chvíli předtím z lavičky, a navýšil tak na konečných 1:4 pro Štěnovice.

 

Štěnovice se díky této výhře udržely na 12. příčce, na záda jim však dýchá Vrhaveč, která překvapivě porazila klatovskou rezervu. Pačejov je s druhou nejhorší ofenzivou a společně s Vrhavčí nejhorší obranou stále na posledním místě se čtyřmi získanými body.

 



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - F. Štěpán [-] , L. Šmrha [-] (79. J. Klásek [-] ) , M. Kubaň [-] (46. V. Panuška [-] ) , A. Kolářík [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] (69. J. Prokopius [-] ) , J. Ticháček [-] , F. Kába [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - L. Sedláček [-] (82. F. Šneberger [-] ) , M. Boček [-] , J. Nový [-] (82. I. Tovstyy [-] ) , F. Pelouch [-] , M. Zuna [-] (66. M. Matoušek [-] ) , J. Fiala [-] , V. Týml [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] (85. J. Uxa [-] ) , P. Volf [-] (66. . Koželuh [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - JIROVEC Jakub (N), LODL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: výhra domácích

Pokud se domácí sejdou, neměli by zaváhat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích